OK

OK Cancel

Thank you

Close

Forstå den fete og urene huden din for å ta bedre vare på den

Har du fet og uren hud, og føler du deg i villrede når det kommer til å ta vare på den?

Det er mange ulike faktorer vi ikke kan kontrollere som påvirker hvordan huden vår har det. For de av oss med fet og uren hud forårsaker forurensning, UV-stråling og hormoner problemer som for eksempel kviser, hudormer og en hud med tendens til akne. Disse omstendighetene får vi ikke selv gjort noe med. Derimot kan vi ta vare på huden vår i hverdagen og gi den så gode forutsetninger som mulig for å motstå disse faktorene. I denne artikkelen kan du få en bedre forståelse for fet og uren hud, og lære hvordan du tar vare på den.

Derfor får du urenheter og hudormer

Alle kan oppleve å ha uren hud til tider. Urenheter og hudormer kan oppstå når huden produserer en viss mengde olje, kalt sebum, som tetter igjen porene. Produksjonen av sebum kan variere fra person til person og være påvirket av hormonelle forandringer, stress og UV-stråling.

Personer med fet hud produserer mer sebum og har derfor lettere for å få kviser, hudormer og en hud med tendens til akne enn mennesker med normal til tørr hud. Når sebum lukker porene vil urenheter fra forurensning, hudceller osv. samles inne i porene.

Hva du kan gjøre med fet og uren hud for å redusere urenheter og hudormer

Gi aldri opp fordi du har problemhud! Gjør hudpleien til en del av din daglige rutine og nyt hvor godt det føles (og ser ut!) å ta vare på huden din og beskytte den utifra dens behov.

Vichy sin serie Normaderm er utviklet til fet og uren hud med tendens til akne og NYHETEN Normaderm Phytosolution dobbelt-korrigerende daglig pleie er en problemløsende ansiktskrem, som du kan bruke både morgen og kveld. Med en dobbeltvirkende effekt er kremen både effektiv mot lokale urenheter, synlige porer og hudormer, samtidig som den beskytter huden, gir en jevnere hudtone og fukter fet og uren hud med tendens til akne i opptil 24 timer.

Fet og uren hud trenger fuktighet

Fet og uren hud trenger fuktighet, til tross for at mange tror dette ikke er tilfellet. Videre er rutine og riktig pleie for din type hud viktig. Normaderm Phytosolution har dokumentert effekt for fet og uren hud med tendens til akne.

Formelen inneholder flere ingredienser fra naturlig opprinnelse. Blant annet hyaluronsyre og termalsk kildevann fra Vichy som gir huden fuktighet, salisylsyre som eksfolierer huden og åpner porene samt bifidus fra probiotika som styrker hudbarrieren.

Slik bruker du Normaderm Phytosolution

Normaderm-serien gjør hudpleie til en deilig opplevelse takket være den friske og behagelige konsistensen. Produktene kjennes lette på huden, absorberes raskt og etterlater huden med en ren, klar og frisk følelse, samtidig som den gir en mattende look.

Det er veldig enkelt å bruke Normaderm Phytosolution. Start din daglige hudpleierutine med å rense huden ved bruk av Normaderm Phytosolution rensegelè før du påfører Normaderm Phytosolution dobbelt-korrigerende daglig pleie. Bruk den morgen og kveld for å gi den fete og urene huden din de beste forutsetningene for å beholde gløden gjennom hele dagen. Dersom du opplever ubehag kan du redusere påføringen til én gang om dagen. Den fukter huden i opptil 24 timer og gir raskt synlige resultater når det kommer til å redusere urenheter og hudormer, samt å forbedre fet hud med tendens til akne. Dersom du ønsker mere fukt, anbefaler vi at du bruker Minéral 89 Booster etter du har renset huden din og før du tar i bruk ansiktskremen.

Husk å fukte, styrke og fornye den fete og urene huden din dersom du ønsker å redusere urenheter, porer og hudormer, og for å oppnå en ren, klar og frisk følelse.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Phytosolution - Rensegelé

Phytosolution - Rensegelé

( 4 kommentarer )

go to top