OK

OK Cancel

Thank you

Close

Forleng gløden din med aftersun

De fleste av oss vet hvordan solbrent hud blir beroliget når man kommer til unnsetning med en kjølende og beroligende AFTERSUN. Men visste du at du ved å bruke after sun etter hvert møte med solens stråler, kan forlenge den fine solbrune sommefargen.

Aah! Vi vet det godt. Følelsen av å lukke øynene når man etter en tur i bølgene har lagt seg på badehåndkleet for å tørke. Med myk sand som underlag og bølgene som vuggesang, er det fint å la seg varme av solen og slappe helt av.

Har du sørget for å smøre kroppen godt med en god solkrem med høy solfaktor og unngår den sterkeste solen midt på dagen, skal du også unne deg det. Hvis uhellet har skjedd og du blir litt solbrent, stemmer det at aftersun kan ha en kjølende effekt. Men faktisk har aftersun en helt annen og ofte oversett fordel som forklarer hvorfor du alltid  bør ha den på badehyllen.

Solterapi etter sengetid

Uansett hvor nøye du er med solfaktoren, er det ingen beskyttelse mot solen som dekker 100 % mot solens UVA- og UVB-stråler. UVB-stråler er strålene som gir deg deilig, lys brunfarge, mens UVA-stråler blant annet påvirker hvor raskt huden eldes. Og det er her aftersun kommer inn i bildet.

Kodeordet for å holde huden vakker er med andre ord fuktighet. Derfor har Vichys  forskere utviklet IDEAL SOLEIL AFTERSUN-serien, som virker intenst fuktighetsgivende . Vi har i sommer hatt en god mulighet til å teste IDEAL SOLEIL Aftersunlotion i leVICHYmag-redaksjonen, og man merker fort hvordan den lette konsistensen absorberes av den soltørre huden. Den hypoallergeniske formelen er samtidig også egnet for følsom hud.

Sensommerglød

For å få vasket saltet ut av håret eller friske opp etter å ha utforsket de små gatene i din favoritt-ferieby nyter du ofte en dusj etter en lang dag ute. Og nettopp det har VICHY hatt i tankene med den smarte IDEAL SOLEIL Aftersun-oljen, som kan både brukes i dusjen og på tørr hud. Aftersun-oljen inneholder sheasmør, fire forskjellige oljer og E-vitamin. Fuktighetsgivende og nærende ingredienser som alle bidrar til å forlenge den fine sommergløden . Den etterlater huden silkemyk og oljen bidrar til å fremheve din sommertan på den beste måten.

Og husk – fukten må også komme innenfra. Så sørg alltid for å drikke rikelig med vann om sommeren.

Med de ordene og forhåpentligvis ny kunnskap om de mange fordelene med  VICHYs  aftersun, ønsker vi deg med solfaktor, vannflaske og solhatt en fortsatt fantastisk sommer.

Våre ikoniske produkter

Aftersunlotion til daglig pleie

Aftersunlotion til daglig pleie

go to top