OK

OK Cancel

Thank you

Close

Fet og uren hud trenger pleie hele dagen

Vmag_Normaderm_DNSF
Vmag_Normaderm_DNSF

For de av oss med fet/blank hud, er både indre og ytre belastninger, som blant annet forurensning og UV-stråler, velkjente faktorer som kan påvirke huden. Det kan lede til at porene tettes og forårsaker urenheter, hudormer, samt gi en hud med tendens til akne. En mindre kjent faktor er den konstante utskillelsen av talg fra huden, hvilket varierer i løpet av dagen og toppes midt på dagen. Sammen med de andre faktorene kan dette få huden din til å se fet og uren ut. Nettopp derfor bør man ha en god hudpleierutine som holder hele dagen.  Her finner du som har fet/blank og uren hud en anbefalt daglig hudpleierutine.

Om morgenen er huden ren, nøytral og mest følsom. Den trenger derforog forberedes for dagen og beskyttes mot de faktorene som kan påvirke den, som blant annet UV-stråler og forurensning, som vi utsettes for på vei til jobb eller når vi beveger oss rundt i byen.
Start din daglige hudpleierutine med NYHETEN Normaderm Phytosolution mattende rens. Denne ansiktsrensen inneholder salisylsyre, vulkansk perlitt, leire og kull. Ved daglig bruk, vil huden se mindre fet/blank ut.
Deretter kan du gi huden din en boost med Minéral 89 Booster. Formulaen, som inneholder hyaluronsyre, styrker hudbarrieren mot ytre faktorer og gir en god base for sminke.
Når du har rengjort og boostet huden er det tid for å beskytte den mot ytre faktorer. Normaderm Phytosolution daglige pleie inneholder salisylsyre og probiotisk bifidus, som gir huden din en matt look, samtidig som den gir fuktighet og glød.

Produksjonen av talg i huden varierer igjennom dagen og har sin topp midt på dagen. På det tidspunktet har du nok ikke spesielt mye tid til å pleie huden mellom møter, forelesninger og andre daglige plikter. Men med kun få sprøyt av NYHETEN Normaderm mattende mist ser fet/blank hud mattere ut når som helst og hvor som helst.  Dette innovative produktet som kan brukes på farten, er utviklet spesielt for fet/blank hud for å få huden til og kjennes friskere og se mattere ut.

For noen innebærer det å ha fet/blank hud også det å ha kviser, hudormer og urenheter, for andre innebærer det at huden får en tendens til akne. Noen dager kan urenheter være umulig å unngå, men det går an å minske dem. NYHETEN Normaderm S.O.S Anti-Spot krem tørker ut urenheter og kviser igjennom natten og gjør huden klar for neste dag.
Med Normaderm serien som en del av din daglige hudpleierutine kommer din fete/blanke hud til å få en så bra dag som mulig. Om du vil vite mer om årsakene til uren hud med tendens til akne, kan du lese artikkelen: Forså den fete og urene huden din for å ta bedre vare på den.

VICHY

Våre ikoniske produkter

S.O.S Anti-Spot Krem

S.O.S Anti-Spot Krem

go to top