getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
Face Care

Face Care

Etter hvert som årene kommer og går, kan stressfaktorene i det moderne livet begynne å kreve sitt, slik at det går ut over hudtonen din. For å kunne ta vare på hudkvaliteten er det helt nødvendig med effektiv daglig pleie, slik at det fortsetter å både se så bra ut og føles så bra som det går an.

I denne delen finner du ut mer om Vichys ekspertråd om hudpleie.
Oppdag våre eksperters tips om de mest effektive hudpleierutinene, de nyeste teknikkene for å beskytte og ta vare på huden din og de beste antialdrings- og aktive ingrediensene for din hudtone.

Slik fukter du huden med Aqualia Thermal

EKSPERTUTTALELSER

Slik fukter du huden med Aqualia Thermal

Føles huden din stram når det er varmt eller kaldt, eller når det blåser mye? Eller etter en lang, varm dusj? Å tilføre fuktighet er viktig for å holde huden myk, glødende og frisk fra morgen til kveld.

les artikkelen

Huden din elsker fuktighet

ansikt

Huden din elsker fuktighet

Om du vil bevare huden din glatt og myk året rundt, er fuktighet nøkkelen. Likevel kan det være krevende å sørge for optimal fukt på grunn av skiftende miljøer i en travel hverdag. Å identifisere dehydrert hud kan også være vanskelig, fordi det lett kan forveksles med tørr hud.

les artikkelen

Mest lest

Multimasking – når 3 er bedre enn 1

ansikt

Multimasking – når 3 er bedre enn 1

Multimasking er på alles lepper. Men hva er det egentlig, og bør du gjøre det til en del av skjønnhetsrutinen din? Vi ser nærmere på denne nye og spennende trenden som tar utgangspunkt i hudens individuelle behov.

les artikkelen

go to top