OK

OK Cancel

Thank you

Close

FOODLAB – Vi har laget trefarget smoothie med blåbær og kokos

Blåbær er fylt med vitaminer, antioksidanter og smak, og er gode for både kropp og hud. Kombinert med kokosnøttens kremete konsistens og fylde, får du med denne oppskriften en mettende og sunn power-smoothie. Nyt den til frokost, som mellommåltid, eller imponer dine brunsjgjester med denne flotte 3-lags smoothien.

Blåbær troner øverst på listen over bær som er rike på antioksidanter, og nettopp dette gjør disse små bærene til en ettertraktet frukt. Her i redaksjonen elsker vi å bruke blåbær i alt fra bananpannekaker til yoghurt, og som en sunn snacks mellom måltidene.

Til smoothien trenger du (til 2 personer):

  • Fettfattig gresk yoghurt
  • 1 boks kokosmelk
  • 2 bananer
  • 1 pose frosne blåbær
  • Kokosmel
  • Lys agavesirup
  • Friske blåbær til pynt

Slik gjør du:

1. Før du går i gang, skal kokosmelken skilles til kokoskrem og kokosvann. Det er enkelt, fordi kokoskremen naturlig ligger øverst i boksen og kokosvannet nederst. Ta kremen bort med en skje. Dermed har du kokosvannet i bunnen.

2. Til det første laget blendes 3 dl gresk yoghurt med 1 dl frosne blåbær, 6 spiseskjeer kokosvann og en skje agavesirup. Kjør i blender til jevn konsistens og hell over i to glass. Sett deretter glassene i fryseren i minst 20 minutter, slik at overflaten fryses og du kan få forskjellige lag.

Deretter skal vi i gang med neste lag. Her skal du bruke 1 banan, 2 dl gresk yoghurt, 2 spiseskjeer frosne blåbær, 2 spiseskjeer kokosmel, en spiseskje agavesirup og resten av kokosvannet. Blend  til konsistensen er jevn. Ta de to glassene ut av fryseren og hell forsiktig på det andre laget. Sett glassene i fryseren igjen i ca. 15 minutter, så overflaten fryses lett til.

Til det siste laget trenger du 1 banan, kokoskremen, 2 spiseskjeer kokosmel og en spiseskje agavesirup. Kjør dette i blenderen til jevn konsistens. Ta så glassene ut av fryseren og hell på det tredje og siste laget. Pynt med friske blåbær, kokosmel og et par fine sugerør.

Våre ikoniske produkter

Serum<br />

Serum

( 8 kommentarer )

go to top