OK

OK Cancel

Thank you

Close

En beroligende sjampo mot flass og kløende hårbunn

Hva er flass?Hva er flass?
Hva er flass?


Hva er flass?

Mange mennesker lider av sensitiv, tørr og kløende hårbunn og det kan være flere årsaker til at hodebunnen blir irritert. En av årsakene kan være flass.

 Dercos Technique Anti-flass sjampo Dercos Technique Anti-flass sjampo
Dercos Technique Anti-flass sjampo

Flass er et svært vanlig hodebunnsproblem som rammer mellom 17 – 50 % av oss. Ofte blir huden irritert og kløende og det kan kanskje føles som at selve håret gjør vondt. Men det er faktisk forårsaket av en ubalanse i huden.

Flass oppstår på grunn av en ubalanse i hodebunnens sammensetning av de små mikroorganismene; propionibakterier, stafylokokker og gjærsoppen Malassezia som finnes naturlig i huden. Flass blir fremprovosert av en overproduksjon av gjærsopp og gir en raskere produksjon av hudceller som legger seg i flak og flasser av som døde hudceller.

Kløen i hodebunnen kan også bli fremprovosert av andre årsaker som for eksempel stress, hormonforandringer, matallergi, ekstreme værforhold eller fordi vi ikke skyller sjampoen ordentlig ut når vi vasker håret.

Symptomene er ikke nødvendigvis synlige, men kan være alt fra en kløende følelse, rødhet, prikking og stramhet til en dunkende eller brennende følelse. Det er en helt normal tilstand som i noen tilfeller kan være forårsaket av flass eller psoriasis.


Rensende sjampo til hodebunn med flass

Vichy tilbyr to forskjellige flass-sjampoer for deg som sliter med flass, avhengig av din hårtype. Dercos Technique Anti-flass sjampo til tørt hår og Dercos Technique Anti-flass sjampo for normalt/fett hår Begge sjampoene har en reduserende effekt på synlig flass innenfor 6 uker og forebygger mot tilbakevendende flass etter første gangs bruk.

Dercos Technique Anti-Flass SjampoDercos Technique Anti-Flass Sjampo
Dercos Technique Anti-Flass Sjampo

Den pleiende formelen gjenoppretter hodebunnens naturlige balanse

Hårbunnens mikrobiom er rik på naturlige organismer som hjelper med å opprettholde hudens balanse og styrke hudens naturlige forsvar. Flass oppstår når det er ubalanse i disse.
Med Selenium DS-teknologi og salisylsyre vil Dercos Techniques anti-flass formel bidra med å rense og eksfoliere huden og opprettholde den naturlige balansen i hårbunnens mikrobiom.

Takket være 1 % selendisulfid og 1% salisylsyre, renses hårbunnen og synlig flass reduseres med opptil 100 %. Selenium DS-teknologien fjerner flass etter første gangs bruk uten å tørke ut håret.


Flass-sjampoens pleiende formel styrker den naturlige hudbarrieren og forebygger tilbakevendende flass. Den egner seg både for menn og kvinner med sensitiv hodebunn som ønsker å bli kvitt flass og irritasjon i hodebunnen**.

Bruk sjampoen daglig i 4 uker og deretter én gang i uken for å sikre langvarig vedlikehold. Påfør flass-sjampoen i vått hår. Masser forsiktig produktet inn i hodebunnen og la det virke i to minutter. Skyll deretter sjampoen ut. Unngå direkte kontakt med øynene.


Beroligende sjampo mot ubehag i hårbunnen

Løsningen på ubehag i hårbunnen er ikke kun å vaske håret oftere – du skal også bruke riktig sjampo som beroliger huden og hjelper med å opprettholde den naturlige balansen i hodebunnen.

Med Vichys ultraberoligende sjampo kan du gi hodebunnen den beroligende pleien den trenger uansett hvilken hårtype du har. Dercos Technique Ultra Soothing Sjampo til tørt hårer et godt valg for deg med følsom hodebunn som gjerne vil tilføre fuktighet til håret og lindre den ubehagelige følelsen. Dercos Technique Ultra Beroligende Sjampo til normalt/fett hår er for deg som har en tendens til å få fettete hår.

Begge sjampoene inneholder SENSIRINE-komplex, glyserin og panthenol som har dokumentert beroligende effekt på irritert hodebunn.

Bruk den beroligende sjampoen som en normal sjampo og bruk den ved hver hårvask for best mulig resultat.


Dercos Technique Ultra Beroligende Sjampo Dercos Technique Ultra Beroligende Sjampo
Dercos Technique Ultra Beroligende Sjampo

Supplerende hårpleie for en kløende hårbunn med psoriasis

Dersom du lider av psoriasis, skal du ha behandling av en profesjonell. Men Dercos Technique PSOlution sjampo er spesielt utviklet som supplement for å berolige hårbunn plaget av psoriasis.
Den beroliger umiddelbart ved å fjerne den prikkende følelsen og styrker den svekkede hårbunnen samt motvirke ubalansen.

Dercos Technique Psolution ShampooDercos Technique Psolution Shampoo
Dercos Technique Psolution Shampoo

Den pleiende formelen av aktive ingredienser er beriket med 5 % karbamid (UREA), som har en beroligende og nærende effekt på hårbunnen, 2 % salisylsyre som er antibakteriell og rensende, og glyserin som fukter hårbunnen og håret.

Sjampoen har en øyeblikkelig beroligende effekt. Etter bare en ukes bruk vil synlige flak være redusert og kvaliteten av huden i hodebunnen vil være markant forbedret og se sunnere ut. Den fukter, gjør håret mykt og etterlater det mer glansfullt. Med en hypoallergen formel egner den seg til alle hudtyper, selv sensitiv hodebunn***.

Bruk sjampoen hver dag i to uker for å oppnå full effekt.Finn en beroligende sjampo for alle behov

Uansett hva behovet ditt er, har vi en sjampo i vår Dercos Technique-serie som hjelper med å gjenopprette balansen i hodebunnen. Velg den enkle løsningen og la Dercos hjelpe deg med å berolige hårbunnen din uansett hudtype eller tilstand.

*Forbrukertestet av 44 personer.
** Forbrukertestet av 45 personer etter 4 ukers bruk.
*** Forbrukertestet av 52 personer

Våre ikoniske produkter

Ultra Soothing Sjampo til normalt/fett hår<br />

Ultra Soothing Sjampo til normalt/fett hår

Ultra Soothing Sjampo til tørt hår<br />

Ultra Soothing Sjampo til tørt hår

go to top