OK

OK Cancel

Thank you

Close

3 dager til bryllupet: 5 trinn for å booste din bridal glow

Bryllupskjolen sitter akkurat som den skal, bordplaseringen er gjort og hendene dine har fått manikyr og er klare for ringenes ring. Med bare tre dager igjen til du hånd i hånd med ditt livs kjærlighet tar steget inn i det neste store kapittelet, er det eneste som mangler den lille ekstra gløden i speilbildet. Unn deg selv derfor vår tre-dagers boost. LeVICHYmag guider deg igjennom 5 stressfrie trinn med VICHY-produkter for å få brudehuden jevn, solkysset og så velpleid som du har håpet på – på tre dager!

1. Skrubb deg til et flott utgangspunkt

Som brud vil du gjerne kjenne deg fresh og silkemyk fra topp til tå. I tillegg vil du sikre at ansiktet ditt er en glatt overflate, slik at sminken blir så jevn som mulig og holder så lenge som mulig når du danser gjennom de vakre, lyse små timene med latter blandet med gledestårer. Trinn 1 av vår 3-dagers guide er en virkelig god maske som er avgjørende i denne sammenhengen. Med Vichy Double Glow Peel Mask kan du effektivt og skånsomt fjerne døde hudceller. Denne peeling-masken jobber med to typer peeling, såkalt dobbel peelaction (mekanisk og kjemisk). En del av den doble effekten oppstår gjennom den kjemiske prosessen som skapes av AHA-fruktsyren (a-hydroksysyre). Den fjerner døde hudceller, jevner ut hudtonen og gir glans til matt og sliten hud. Den mekaniske peelingen skjer med tilført vulkanstøv, som forsiktig skrubber huden når det masseres inn i huden i sirkulære bevegelser. Den herlige, eksfolierende masken er egnet for alle hudtyper – også sensitiv hud. Når du har brukt masken, føles huden glattere, mykere og mer strålende. I tillegg er en skrubb alfa og omega  hvis du ønsker å behandle deg selv og oppnå de beste resultatene med trinn 2 av guiden, nemlig ...

2. Self tan!

Sommerbrun har vi som vanlig ikke hatt tid til å bli før det var på tide å vise frem skuldre, armer og ben. For å få en frisk, naturlig, sol-kysset look på den store dagen er en god self tanning milk en herlig utstrålings-boost verdt å satse på. Vichys IDÉAL SOLEIL Self Tanning Milk lukter i motsetning til mange andre brun-uten-sol-produkter søtt, og er trygt å bruke så sent som kvelden før bryllupet. Påfør lotionen i et tynt og jevnt lag på ren, nyskrubbet hud. Vær spesielt oppmerksom med påføringen på knær og albuer. Ikke glem å vaske hendene grundig etterpå, og vent rundt 20 minutter før du tar på klær eller kryper under dyna for skjønnhetssøvnen.

3. Serum vs. stress

Som en vordende brud, er det ingen hemmelighet at du blir utsatt for mye stress. Naturligvis påvirker dette huden din. Trinn tre i vår bridal glow-guide er derfor  Vichy IDÉALIA Serum. Serumet hjelper huden med tegn på tretthet og booster og fornyer gløden, gir en jevnere hudtone og reduserer synlige porer og fine linjer. Med andre ord, akkurat hva du som blivende brud trenger! Du bruker den hver morgen på renset hud, og den behagelige kremen gjør hverken huden klissete eller fettete.

4. Ideal Body

For å opprettholde den silkemyke følelsen du fikk etter skrubbingen – og for å dufte fantastisk – er å smøre seg med bodylotion en super vane. I dagene før bryllupet skal du være ekstra nøye med dette, slik at huden din stråler sunnhet når du går til alteret foran venner og familie. VICHYs serie Ideal Body tilbyr et bredt sortiment av fuktighetsgivende og duftende lotioner og kremer. Personlig har jeg falt pladask for Ideal Body Serum Body Lotion. Som navnet antyder, har den en nydelig tekstur og med aromatiske dufter med noter av ferskenblomst, vanilje og ambra, føler jeg meg som en sommerdrøm etter påføringen. Den ultralette konsistensen gir langvarig fuktighet og en herlig forfriskende effekt. Formelen på IDEAL BODY Lotion inneholder 10 pleiende oljer og Vichys mineraliserende termiske kildevann med 15 mineraler, noe som er vanskelig å takke nei til.

5. Specific spots...

Det femte og siste trinnet i vår 3-dagers guide er å behandle disse uønskede lille irrigasjonsmomentene som alltid klarer å titte frem når du minst ønsker det. Vi viser selvfølgelig til kviser. Når en kvise først har komme opp, klarer vi vanligvis ikke la den være, noe som forhindrer at den forsvinner. Det vi må gjøre er å isolere den. Vichy NORMADERM HYALUSPOT gir hurtigvirkende behandling mot kviser, og bør være et «must» for alle vordende bruder. Den avanserte formelen inneholder hyaulonsyre, salisylsyre og LHA, og har en «bandasjeeffekt» på huden, og som beskytter og isolerer kvisen mot bakterier. Påfør en liten dose ved hjelp av den glatte, kjølige applikatoren på det området du ønsker å behandle. Hvis du oppdager en kvise 3 dager før bryllupsdagen, kan denne lille tuben gi deg et håp om å redusere de små, uønskede rakkerne, og det takker vi for.

Vi i LeVICHYmag synes at du er mer enn verdig til å skjemme bort huden din med disse 5 enkle trinnene i løpet av de tre dagene før bryllupet, og vi ønsker deg alt det beste på den store dagen!

Våre ikoniske produkter

<span>Glødgivende Peelingmaske</span>

Glødgivende Peelingmaske

go to top