OK

OK Cancel

Thank you

Close

10 nordiske sommerfavoritter del 2

I den første delen så vi blant annet på miljøvennlige vannflasker, badetøy laget av gjenbruksplast og sandavstøtende solkrem. I dag ser vi på flere flotte skandinaviske design. Her i leVICHYmag har vi mange forskjellige ferieplaner. Men uansett om sommeren byr på vacation eller staycation er det 10 ting vi ikke kan klare oss uten i deilige sommerdager på stranden. Her gir vi deg inspirasjon til hvordan du blir strandklar på ekte skandinavisk manér.

1. En strandtur uten et håndkle er som en skiferie uten snø. Og med all den tiden vi tilbringer på strandhåndkleet med en god bok eller med musikk på øret er det verdt å investere i ett med god kvalitet og flott design. Vi har funnet et håndkle fra finske Marimekko i deres klassiske design som virkelig lever opp til forventningene. 

2. Det er fantastisk å bade i salte bølger, å kjenne solstrålene varme kroppen og den myke sanden under bare føtter, men sand, salt og sol kan virke uttørrende for huden. Derfor har vi alltid VICHY's mineraliserende thermalske kildevannspray i strandbagen. Den er perfekt for å friske opp huden i løpet av dagen og dessuten inneholder den 15 forskjellige mineraler som styrker huden og reduserer tørrhet. 

3. Danske Soft Rebels står bak denne flotte kimonoen som passer perfekt til en tur i iskiosken eller for å beskytte skuldrene fra de varme solstrålene. Kimonoer passer også utmerket til grillkvelder og festivaler eller som lett yttertøy på varme sommerkvelder. 

4. Føttene våre drømmer om å vandre langs havnen og spise sitronsorbet i disse fine sandalene fra Billi Bi. Hælhøyden er perfekt til en storbyferie hvor man ønsker komfort og stil på samme tid. Den fine beige fargen passer perfekt til sommergarderoben, men for de mer lekne finnes de også i rød eller slangetrykk. 

5. Så gjenstår det bare noe å pakke våre flotte must-haves i, og her falt vi for denne vesken fra det svenske merket COS. Den er minimalistisk og praktisk på samme tid og rommer alt du trenger til en herlig dag på stranden.

Våre ikoniske produkter

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

( 5 kommentarer )

go to top