OK

OK Cancel

Thank you

Close

VICHY HOMME - Maskulin og velpleid med den riktige barbering

"Pass godt på tingene dine - så passer de godt på deg." Dette er et uttrykk i familien min som jeg har tatt med meg inn i voksenlivet som mann, og som betyr at jeg med alderen prøver å omgi meg mer med kvalitet og gode ritualer. Følg med i den kommende artikkelserien fra VICHY Homme, hvor vi vil fokusere på accessories og personlig pleie til den nordiske mannen.

De fleste av oss kan huske det. Den følelsen man har som barn av å liste seg ut på badet mens pappa var i gang med morgenbarberingen.

Lukten av  dusj, barberskum og after shave. Speilbildet av de milde øynene i egne tanker og skjeggstubber i et virvar av hvitt. Fjerne morgenlyder fra resten av huset mens man satt musestille på toalettlokket kvart på syv om morgenen med pappaen sin - det tryggeste stedet i hele verden.

Det er sånn barbering starter for oss som gutter, og hvis alt sammen virker litt fortrengt nå av en travel hverdag, så skylder du deg selv å stoppe opp. Barberingen er et øyeblikk hvor vi som menn kan få lov til å nyte et godt ritual før dagen går i gang, og det fortjener du å få det beste ut av.

Et fint verktøy

Godt utstyr tar tid og koster penger, og barbering er intet unntak. Du velger vin, bil, kite surfing og joggesko med omhu, og det samme bør gjelde for personlig pleie. Så si farvel til barberhøvelen fra supermarkedet og bytt en gang for alle til et ordentlig barberingssett som dette vi har sett fra Mühle.

Unn også deg selv luksusen av å ha en liten stabel med håndklær viet til barberingen på badet. Trikset er å kjøpe små frottéhåndklær i f.eks. grått, slik at de har en praktisk størrelse akkurat til barbering og en gjenkjennelig farge når tørketrommelen er tømt.

Det riktige skummet

Du har nok oppdaget at billig barberskum kan være en dårlig opplevelse. Men har du noen gang prøvd et virkelig godt kvalitetsbarberskum/gel? En perfekt duftende skummende konsistens som trenger ordentlig  inn i stubbene og gjør de myke slik at de kan fjernes helt uten ubehag? Hvis ikke har du en opplevelse til gode.

I tillegg har en studie utført av informasjonssenteret for Miljø og Helse vist at mange barberskum inneholder tilsetningsstoffer de fleste kvinner unngår nå om dagen, og her kan vi menn godt lære litt. Uansett hvor macho vi er når det gjelder sånne ting, er det viktig at barberskum som du har i ansiktet hver eneste dag, bevarer hudens naturlige balanse og bygger den opp over tid.

VICHY HOMMEs barberskum er et kvalitetsprodukt som går i fotsporene av VICHYs mere enn 70 års forskning innenfor hudpleie. Det unike mykgjørende skummet gir god beskyttelse under barberingen, og mineralsk kildevann, kalsium og C-vitamin motvirker ubehag og uttørking i forbindelse med barberingen. Den har en frisk lett herrelukt og en konsistens som er så god at vi vil la den tale for seg selv når du prøver den. VICHY HOMME barberskum kan kjøpes på de fleste apoteker.

En gentlemans vaner

Du kan fortsatt rekke å starte hver eneste morgen resten av livet ditt som en ekte gentleman, med personlig, herlig barbering som virker. Og husk at det også er et håndverk som skal overleveres til neste generasjon. 

Mennene i leVICHYmag-redaksjonen ønsker deg og dine nærmeste en riktig god gjenoppdaget barberingsopplevelse.

Våre ikoniske produkter

Barberskum

Barberskum

Hydra Mag C Showergel

Hydra Mag C Showergel

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm

Sensi-Baume Mineral Aftershave Balm

go to top