KREMER OG ANSIKTSPLEIE HUD MED TENDENS TIL AKNE

I uberteten eller på grunn av stress, usunn mat eller hormonelle variasjoner, kan hudbarrieren endres og føre til en overproduksjon av akne-fremkallende talg, tilstoppede porer og urenheter. Normaderm ansiktskrem med salisylsyre og probiotiske fraksjoner hjelper med å redusere kviser og tilstoppede porer. Hudens generelle utseende forbedres, og huden føles jevnere og roligere med en sunn glød.

Ofte stilte spørsmål
Om HUD MED TENDENS TIL AKNE

S1: Hvilken ansiktskrem er best til hud med tendens til akne?

Normaderm Phytosolution Ansiktskrem fra Vichy er en effektiv ansiktskrem til hud med tendens til akne, som bidrar med til å bekjempe uren hud og synlig forbedrer hudens tone og tekstur. Produktet bekjemper målrettede urenheter, hudormer og synlige porer.

S2: Hvor lenge bør min krem mot uren hud forbli på ansiktet?

Ansiktskrem mot uren hud bør påføres før sengetid og trekke inn over natten. Det er om natten huden fornyer cellene sine og også når de er mest aktive. Det er om natten at huden fornyer cellene sine, og det er også da den er mest aktiv.

S3: Hvordan påføre krem til uren hud i ansiktet (hud med tendens til akne) i ansiktet?

Start rutinen din med å rense huden med Vichy's Normaderm Rensegelé til hud med tendens til akne. Påfør to til tre pump med ansiktskrem, som også tilfører fukt, ved å massere den forsiktig inn i huden og la den trekke inn i 1-2 minutter.