OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slow Âge – Senk farten, også for hudens skyld

Slow living, slow food og mindfulness – trender som handler om å sette ned farten i en travel tid. Hvis du senker farten, senker du nemlig også risikoen for utbrenthet og livsstilssykdommer. Reduser forekomsten av aldringstegn ved hjelp av din hudpleie med serien Slow Âge. Hvem vil vel ikke eldes med stil?

Mantraet i Skandinavia synes å være «full fart fram». Innenfor mote, entreprenørskap og ny nordisk matkunst er det en konstant og rivende utvikling. Men også i våre stadig mer kunnskapsintensive jobber er livsstilen preget av et høyt tempo, og som motvekt tiltrekkes mange av oss av slow living sitt fokus på nuet og små ting som gjør en stor forskjell.

Slow Living som følge av Slow Food-bevegelsen fra 1980-tallets Italia. En reaksjon på de mange fastfoodkjedene som dukket opp. Ønsket om å bevare kvaliteten i det italienske kjøkken og tradisjonell matlaging basert på friske råvarer, spredte seg til et ønske om å bevare kvaliteten i også andre aspekter av livet.

På samme måte er tankegangen bak anti-age produktene til Slow Âge å virke så godt som mulig, ikke så raskt som mulig. Og for å hjelpe deg å introdusere små vaner i din hverdag som gjør en stor forskjell over tid. Du har sannsynligvis lagt merke til at en lang arbeidsuke med lite søvn krever sitt. Du kan ikke unngå at alderen din vil synes på huden, men med Vichy sine Slow Âge-produkter kan vi forhåpentligvis tilby deg et lite ritual og et pusterom i hverdagen, som gir deg velfortjent pleie og fornyet styrke til huden din.

VICHY’s seneste forskning viser at hudens aldring ikke skyter frem med en obligatorisk hastighet. Hudpleie som beskytter og styrker huden, kan redusere forekomsten av aldringstegn. Og styrke er nettopp nøkkelordet i Slow Âge seriens hovedingredienser. Produktene inneholder  Baïcalin (antioksidant rotekstrakt), med egenskaper som hjelper huden med å bekjempe oksidativt stress, forårsaket av UV.stråler og forurensning. I tillegg  til Baïcalin inneholder produktene Bifidus fra probiotika, som oppstår ved gjæring av det ikke så idiomatiske navn Bifidobacterium Longum. Bifidus hjelper til å styrke hudens barriere og gjør huden mindre følsom for miljømessige påvirkninger.

VICHY har med SLOW ÂGE-serien kombinert 9 års forskning, og ny viten om hvordan man best reduserer forekomsten av aldringstegn, med hele mindsettet bak Slow living. Fordi det er nyttig for deg, å sette farten ned - også når det kommer til huden din.

SLOW ÂGE lett dagkrem til alle hudtyper

  • For en styrket, mer elastisk og velfuktet hud med en vakker glød.
  • Med en flytende, kremet og frisk konsistens. Hverken fet eller klissete.
  • Inneholder antioksidanter fra rotekstrakter av Baïacalin, Bifidus, Vichy termalsk kildevann og UVA-beskyttelse

SLOW ÂGE NIGHT

  • Styrker hudbarrieren om natten og booster cellefornyelsen på hudoverfalten. Beskytter blant annet mot frie radikaler.
  • Fungerer både som en nattkrem og en maske.
  • Inneholder blant annet naturlig resveratrol, Bifidus fra Probiotika, Baïacalin (rotekstrakt med antioksidanter), niacinamide (vitamin B3) og Vichy termalsk kildevann

Tag:

Våre ikoniske produkter

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

Slow Âge Night (nattkrem og maske)

Slow Âge Night (nattkrem og maske)

( 22 kommentarer )

go to top