getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = NO Test : 'NO/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge – Senk farten, også for hudens skyld

 • favoris

Slow living, slow food og mindfulness – trender som handler om å sette ned farten i en travel tid. Hvis du senker farten, senker du nemlig også risikoen for utbrenthet og livsstilssykdommer. Og nå kan du også forsinke aldringsprosessen gjennom hudpleien din! Vichy lanserer nemlig to nye produkter i serien Slow Age. Og hvem vil vel ikke eldres med stil?

Mantraet i Skandinavia synes å være «full fart fram». Innenfor mote, entreprenørskap og ny nordisk matkunst er det en konstant og rivende utvikling. Men også i våre stadig mer kunnskapsintensive jobber er livsstilen preget av et høyt tempo, og som motvekt tiltrekkes mange av oss av slow living sitt fokus på nuet og små ting som gjør en stor forskjell.

Slow Living som følge av Slow Food-bevegelsen fra 1980-tallets Italia. En reaksjon på de mange fastfoodkjedene som dukket opp. Ønsket om å bevare kvaliteten i det italienske kjøkken og tradisjonell matlaging basert på friske råvarer, spredte seg til et ønske om å bevare kvaliteten i også andre aspekter av livet.

På samme måte er temaet for vår anti-ageing hos VICHY nettopp å gjøre tingene så godt som mulig, fremfor så raskt som mulig. Og om å hjelpe deg til å innføre små vaner i hverdagen din som gir en stor forskjell over tid. Du har sikkert selv lagt merke til at en lang jobbuke preget av få timers søvn setter sine spor. Du kan ikke unngå at tiden vil eldre huden din, men med VICHYs nye Slow Âge produkter kan vi forhåpentlig innføre et lite ritual og et pusterom i hverdagen din, hvor vår forskning innen anti-ageing og din tenkemåte sammen reduserer forekomsten av aldringstegn, og styrker hudens forsvar mot omgivelsene.

VICHY’s seneste forskning viser at hudens aldring ikke skyter frem med en obligatorisk hastighet. Hudpleie som beskytter og styrker huden, kan redusere forekomsten av aldringstegn. Og styrke er nettopp nøkkelordet i Slow Âge seriens hovedingredienser. Produktene inneholder  Baïcalin (antioksidant rotekstrakt), med egenskaper som hjelper huden med å bekjempe oksidativt stress, forårsaket av UV.stråler og forurensning. I tillegg  til Baïcalin inneholder produktene Bifidus fra probiotika, som oppstår ved gjæring av det ikke så idiomatiske navn Bifidobacterium Longum. Bifidus hjelper til å styrke hudens barriere og gjør huden mindre følsom for miljømessige påvirkninger.

VICHY har med SLOW ÂGE-serien kombinert 9 års forskning, og ny viten om hvordan man best reduserer forekomsten av aldringstegn, med hele mindsettet bak Slow living. Fordi det er nyttig for deg, å sette farten ned - også når det kommer til huden din.

NYHED - SLOW ÂGE øyekrem

 • Øyekrem mot aldringstegn under utvikling
 • Kan brukes til alle hudtyper, også til sensitiv hud
 • Med baïcalin (antioksidant rotekstrakt), bifidus fra probiotika, ginkgo biloba-ekstrakt, koffein og VICHYs termalske kildevann
 • Uten parfyme
 • Virker mot tørrhet, poser og fine linjer i øyeområdet

NYHED - SLOW ÂGE rig dagcreme til normal/tør hud

 • Styrkende rik dagkrem mot aldringstegn under utvikling
 • Til normal/tørr hud, også sensitiv hud
 • SPF 30 med UVA-beskyttelse
 • Med  baïcalin (antioksidant rotekstrakt), bifidus fra probiotika, glyserin, hyaluronsyre og VICHYs termalske kildevann
 • Med en forfriskende lett, blomstrende men ren duft, utviklet til sensitiv hud
 • Gir en sterkere og fuktet hud med frisk glød

Vårt ikoniske produkt

 • Ny

  Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)
 • Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)
 • Ny

  Øyekrem mot aldringstegn under utvikling
 • Mest lest

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  ansikt

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  Multimasking er på alles lepper. Men hva er det egentlig, og bør du gjøre det til en del av skjønnhetsrutinen din? Vi ser nærmere på denne nye og spennende trenden som tar utgangspunkt i hudens individuelle behov.

  les artikkelen

  go to top