HVILKEN ANTI-AGE-INGREDIENS PASSER BEST FOR DEG?

Slik gjør du noen få justeringer i hudpleierutinen din som vil lønne seg i det lange løp.

BRUK DET RIKTIGE ANTI-AGE PRODUKTET

Uansett om du er i gang med å bekjempe de nyeste forandringene på huden eller om du jobber med å etablere gode hudpleievaner, så er det noen viktige ingredienser du bør kjenne til hvis du er opptatt av hudaldring og hudpleie mot rynker. C-vitamin, hyaluronsyre og peptider er alle velkjente aktive ingredienser som finnes i en rekke anti-age produkter, og som kan hjelpe med å optimalisere hudpleien din samt å sette inn målrettede tiltak mot aldringstegn. Få tips til hvordan du kan utnytte effekten av hver ingrediens på den mest effektive måten.

 

Bruk den riktige anti-rynke kremen.
I motsetning til hva mange tror, handler det ikke bare om å fukte huden regelmessig og drikke mye vann hvis du ønsker å bekjempe aldringstegn. Solbeskyttelse er et viktig forebyggende tiltak, og å holde seg unna røyking er en selvfølge hvis du vil forbedre de fine linjene før de blir til rynker, eller i det minste unngå å få dem tidligere enn nødvendig. Ved å lete etter spesifikke ingredienser kan du sette inn mer målrettede tiltak mot aldringstegn, som fine linjer, tap av elastisitet og manglende fasthet. Her er hva du skal se etter i ditt anti-age produkt.

 

C-vitamin til beskyttelse av huden
C-vitamin er en antioksidant som effektivt bidrar med å styrke hudens antioksidant-forsvar mot frie radikaler, som for eksempel forurensning. Vitaminet bidrar også til å gi en mer jevn hudtone og strålende glød. Prøv Vichys Liftactiv Vitamin C Serum som har så mye som 15 % rent vitamin C.

Hyaluronsyre for masse fuktighet
Hyaluronsyre er en fuktighetsbevarende superingrediens som effektivt hjelper huden med å holde på fuktigheten. Hyaluronsyre kan også bidra til å forbedre utseende på fine linjer og gjøre huden fyldigere. Les mer om Vichys effektive hyaluronsyre serum, Liftactiv H.A. Epidermic Filler med 1,5 % ren hyaluronsyre.

Peptider for mer kollagen
Peptider er proteinfragmenter som kan bidra til å forbedre ulike aldringstegn, avhengig av deres sammensetning. Det viktigste for anti-age kremer er at enkelte peptider til og med kan motvirke aldringstegn forårsaken av hudens tap av kollagen samt gi en mer spensig og fastere hud. Vichys Liftactiv Collagen Specialist Dagkrem inneholder Pro-Collagen-Peptider, som hjelper deg å oppnå mer spenstig hud med færre rynker.

Skjønnhetsrutine mot rynker: Bruk anti-age ingredienser i hudpleien

Anti-rynke serumet
Påfør et vitamin C-serum som Vichy Liftactiv Vitamin C Serum på frisk og renset hud slik at denne effektive aktive ingrediensen kan absorberes inn i huden. Klapp serumet på huden i ansiktet og på halsen slik at den er klar til å motta fuktighet og gi sin vanlige fuktighetskrem et ekstra boost.

Anti-rynke kremen
Påfør en dobbeltvirkende anti-age krem etter ditt serum. For eksempel vil et produkt som kombinerer den kraftige effekten av peptider sammen med C-vitamin, som Liftactiv Specialist dagkrem, ikke bare gi en mer elastisk og oppstrammet hud, men også en vakker glød. Aktive anti-age ingredienser er spesielt viktige i nattkremer, da de fungerer som en ekstra hjelp under natten fornyelsesprosess, og kan bidra til å gjøre huden mykere, fastere og fyldigere, samtidig som linjer reduseres.

Målrettet pleie mot rynker
Hvis du har markerte rynker som du ønsker målrettet pleie for, anbefaler vi Vichys Liftactiv H.A. Epidermic Filler Serum, som kan påføres hvor rynker og linjer er spesielt synlige, som for eksempel kråkeføtter og smilerynker.

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN