Hvordan bruker du hudpleie med hyaluronsyre mot rynker?

De nyeste hudpleieproduktene med hyaluronsyre er så mye mer enn bare fuktighetsgivende og bør være en del av din anti-age hudpleierutine.

Slik bruker du hyaluronsyre for å oppnå størst effekt på rynker

Hyaluronsyre. Den fuktighetsgivende ingrediensen som mange sverger til fordi den effektivt trekker til seg fuktighet til huden. Men det er ikke alt Hyaluronsyres evne til å gi fuktighet, redusere fine linjer og gi huden fylde har vært gjenstand for flere studer. De siste årene har nye hyaluronsyreprodukter kommet på markedet.

Det ser ut til at de beste resultatene oppnås ved å inkludere produkter med flere former for hyaluronsyre i hudpleierutinen. Ved å kombinere ulike former, slik at de utfyller hverandre får du et produkt med mange fordeler i hudpleierutinen din.

Høymolekylær hyaluronsyre bidrar til å fukte huden.

‘ H’ for høy vekt ,hydroskopisk og det engelske ordet humectant (fuktighetsbevarende). Begreper som alle beskriver hyaluronsyre med høy molekylvekt og dens evne til å absorbere fuktighet for å maksimere hudens fuktighet. Ved påføring legger disse større molekylene seg på huden, absorberer vann, fukter og fyller huden for en utjevnende effekt(1). Det er lett å forstå hvorfor hyaluronsyre er en så populær ingrediens i hudpleieprodukter.

For å bekjempe rynker og fine linjer trenger du hyaluronsyre med lav molekylvekt.

Når hyaluronsyre fragmenteres i mindre molekyler, trenger den raskere og bedre inn i huden. Lav molekylær hyaluronsyre gir fylde og reduserer dermed rynker og fine linjer. TBD Vedvarende bruk av hyaluronsyre med lav molekylvekt har vist seg å ha en rogressiv utfyllende effekt for maksimal anti-age effekt.

KILDER:
1. Trookman, N.S. et al, "Immediate and Long-term Clinical Benefits of a Topical Treatment for Facial Lines and Wrinkles" in The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 2.3 (2009) s. 38-43

2. Penetrasjon med hyaluronsyre med lav vekt (50 kDa) er tre ganger raskere enn med Hyaluronique de 300 kDa.

3. Økning av keratinocyttenes metabolisme: 180 %

4. En betydelig forbedring av den dypeste rynken etter 4 uker med 0,1 % hyaluronsyre.

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN