OK

OK Cancel

Thank you

Close

IDÉALIA-serien utvides med populær kombucha med anti-aldringseffekt til yngre hud

  
 

Kombucha er en helsetrend og et ord som går igjen i mediene uten at de fleste av oss helt har funnet ut hva det er. Hvorfor all denne plutselige oppmerksomheten om noe så merkelig som fermentert te? Og hvordan kan det ha seg at VICHY har jobbet med kombucha i årevis? leVICHYmag-redaksjonen setter et sterkt fokus på kombuchaen og dens egenskaper.

Når vi i leVICHYmag-redaksjonen har gitt oss ut i et smaksmaraton for å finne en variant som hver og en kan like, er det fordi listen over ernæringsmessige fordeler ved kombucha er lang. Kombucha sies å skulle fremme alt fra fordøyelse til energinivå, detox og vekttap. Entusiasmen vår blir heller ikke mindre av at vi vet at VICHYs forskere i årevis har jobbet med kombucha. Så derfor må det jo være noe i det.

Kort sagt er kombucha en gjæret te. Det høres kanskje merkelig ut at en gjæret te skal være så sunn. Men te, sukker og kombuchasopp danner en symbiose av bakterier- og gjærkulturer som frigir et vell av vitaminer, enzymer og nyttige probiotiske mikroorganismer. Alt dette er godt ikke bare for fordøyelsen, men også for huden.

Hos VICHY har denne oppdagelsen vært en perfekt match, da vi som bekjente er veldig omhyggelige med å søke løsningene i naturen.  IDÉALIA er med innholdet av kombucha spesielt utviklet til å bearbeide de aller første aldringstegnene, som for mange av oss dukker opp allerede i tyveårene. Produktene er enkle å bruke, og bør være en fast del av flere yngre kvinners daglige hudpleierutine. 

Hudpleieserien inneholder akkurat nå følgende produkter:

• IDÉALIA dagkremer til normal hud
• IDÉALIA dagkremer til tørr hud
• IDÉALIA gel-kremer
• IDÉALIA serum
• IDÉALIA nattkrem
• IDÉALIA eyes øyekrem
• IDÉALIA BB-creme som finnes i fargene light og medium

Og om ikke lenge kommer også det åttende produktet: IDÉALIA Peeling! En spennende nyhet vi snart kommer nærmere inn på. Vi har nemlig satt hele den nordiske leVICHYmag-redaksjonen til å teste den. Så gled deg til vår «beauty talk» om dette innen kort tid.

Som en liten ekstra bonus, har vi også forbedret  emballasjen, som nå fremstår i en flott, dyp fuchsianyanse på hudpleiehyllen din.

Våre ikoniske produkter

Serum<br />

Serum

( 8 kommentarer )

go to top