OK

OK Cancel

Thank you

Close

Forstå aldring - og frigjør din huds potensial

Vichy Liftactiv
Vichy Liftactiv

Hudens aldring sniker seg inn på deg uten at du merker det. I det ene øyeblikket er huden din fyldig og strålende og i det neste øyeblikket begynner du å se konstant trøtt ut.

Om du har merket aldringstegn i huden slik som ujevn hudtone, mørke ringer under øynene, slapp hud på halsen og i ansiktet, pigmentering og rynker, men du har lyst til å se bra ut i fremtiden, så skal du lese videre. Du vil oppdate hvordan hudens aldring foregår og hvordan noen få avgjørende valg i hudpleierutinen din, kombinert med noen kraftfulle ingredienser, kan hjelpe deg å frigjøre hudens potensial for å beholde et ungdommelig utseende.

Kollagen: En kilde til spenstig og glatt hud

Dersom du er interessert i å opprettholde et ungdommelig utseende, har du sikkert hørt om kollagen. Men visste du at kollagen er grunnleggende for å bevare spenstigheten,  motstandsdyktig og elastisiteten i huden? Og at huden din, fra slutten av tyveårene eller i begynnelsen av tredveårene, mister 1% av kollagenet sitt hvert år* - som resulteter i aldringstegn som rynker, slapp hud, ujevn hud, tap av fasthet og spenst?

Hva forårsaker kollagentap?

Kollagen produseres naturlig i cellene dine. Men som del av en naturlig aldringsprosess reduseres aktiviteten i cellene over tid. Noe som resulterer i et kollagentap på 1% årlig*. Det er én av grunnene til at du ikke egentlig kan unngå rynker helt. Likevel vet vi at eksterne faktorer som forurensing, lysforurensning, dårlig kosthold, stress og røyking også spiller en rolle i hudens kollagentap. Så dersom du finner en rynkekrem som virker, kan du holde den synlige hudaldringen på et minimum.

Hyaluronsyre: Et mirakelmolekyl

Hyaluronsyre er den fuktighetsbindende hemmeligheten bak fyldig og glatt hud, og en annen viktig faktor for hudens aldringsprosess. Syren kan binde imponerende mengder vann og hjelper til å holde på hudens struktur ved å fylle rommene mellom hudfibrene. Men akkurat som med kollagen, brytes den naturlige hyaluronsyren ned konstant, og med alderen produserer man stadig mindre av det.

Slik frigjør du hudens potensial

Du må beskytte og ta vare på huden din hver dag, men tilslutt kommer det et tidspunkt hvor du også er nødt til å kompensere fortapet av kollagen og hyaluronsyre.
Det kan være lett å tenke at det bare er å tilføre kollagen til din hudpleierutine, men kollagen er et relativt stort protein som vanligvis er for stort til å absorberes i huden. Derfor må du bruke hudpleie som motvirker de aldringstegn som er forårsaket av kollagentap.

Vi håper at denne lille introduksjonen om hudpleie kan hjelpe deg med å navigere i jungelen av anti-age behandlinger som finnes der ute, og velge en ansiktskrem eller en full hudpleierutine som faktisk gir resultater.

VICHY

* The influence of age and sex in skin thickness, skin collagen and density - Sam Shuster & al

Våre ikoniske produkter

Hyalu Mask

Hyalu Mask

( 7 kommentarer )

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

( 1 kommentarer )

go to top