OK

OK Cancel

Thank you

Close

Den ikke-så-hemmelige formelen for anti-age hudpleie

Liftactiv
Liftactiv

Med vår nye produktlansering bringer vi den ikke-så-hemmelige formelen for anti-age hudpleie, hyaluronsyre, peptid og C-vitamin frem i lyset. Bittesmå molekyler gjør store underverker for hud med rynker, så hvorfor ikke la dem gjøre jobben sin enda bedre?

Forstå hudens behov
Når vi eldes, synker produksjonen av hyaluronsyre i huden, noe som er en viktig kilde til «ungdommelighet». Det høres kanskje skremmende ut, men det er ganske naturlig. Hyaluronsyre produseres naturlig av kroppen og hjelper huden vår med å holde seg hydrert gjennom sin unike evne til å binde vann. Så lenge vi har nok hyaluronsyre i huden, kan den forbli glatt, elastisk og tonet, men så snart huden mister mer hyaluronsyre enn den skaper, begynner det å dukke opp rynker.

Med alderen mister vi betydelige mengder med hyaluronsyre i huden vår. Det er en naturlig prosess, men den kan akselereres av exposome påvirkninger som UV-stråler, forurensning, søvnmangel, varme og kulde. Og hvem av oss har ikke blitt utsatt for noen av disse?

Ta vare på hudens behov
Med bakgrunn i dette lanserer vi NYHETEN Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler. Et serum med 1,5 % hyaluronsyre – som gir en boost direkte til huden din. Serumet har en progressivt utfyllende effekt på ansiktet og øyekonturene, noe som betyr at resultatet på huden blir gradvis bedre hver dag serumet brukes. Etter bare én uke har huden blitt synlig fyldigere, og fine linjer og rynker reduseres allerede etter to ukers daglig bruk.

Formulering for anti-age ansiktspleie
Innholdet i NYHETEN Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler kombinerer hyaluronsyre med Vichy vulkansk vann, vitamin C og peptider. Vulkansk vann fra kildene i Vichy er rikt på 15 viktige mineraler som bidrar til å styrke hudens naturlige forsvar. C-vitamin gir glød i huden og peptider er kjent for sine positive egenskaper mot rynker.

For sensitiv hud
Å ta vare på huden din betyr å gi den best mulig pleie. Og om 15 viktige mineraler ikke er nok, er toppen av kransekaka at innholdet er utviklet for sensitiv hud under dermatologisk kontroll. Den er uten parfyme, hypoallergen og ikke-komedogen (tilstopper ikke porene), slik at du kan ta vare på deg selv uten å bekymre deg.

Få full effekt
Gjør NYHETEN Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler til en del av din daglige morgenpleierutine for å få best mulig effekt. Start rutinen med et renseprodukt, for eksempel Pureté Thermale 3-i-1 Cleanser. Fortsett med å styrke huden din med Minéral 89 Booster. Påfør deretter 2-3 dråper av Filler serumet, og vent til det er helt absorbert. Avslutt med å bruke Liftactiv Supreme Dagkrem till normal/blandet hud.

Nå som vi har delt den ikke-så-hemmelige formelen for anti-age hudpleie, håper vi at du også deler den med huden din. Ta vare på deg selv!

VICHY

Våre ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleie

3-i-1 Rensepleie

( 3 kommentarer )

go to top