I OVERGANGSALDEREN? FINN DEN RETTE HUDPLEIERUTINEN FRA NEOVADIOL TIL DEG

Er du 45+? Finn hudpleierutinen som passer for deg. Oppdag de beste hudpleieproduktene for kvinner i og etter overgangsalderen.

Huden vår forandres igjennom livet, også for kvinner under og etter overgangsalderen. Akkurat som hormonnivået endres i stor grad i løpet av denne tiden, så forandrer også hudens behov seg. Neovadiol serien fra Vichy er utviklet og tilpasset basert på 25 års forskning om hudens aldring, for å hjelpe kvinner med å gi deres hud den beste pleien igjennom alle disse forandringer.

Her er din guide til hvordan du best kan ta vare på huden din i løpet av overgangsalderen.

Hudpleieprodukter til alle stadier av overgangsalderen

Uansett hvilket stadie av overgangsalderen du befinner deg i, kommer du til å ha nytte av disse hudpleieproduktene.
Start din hudpleierutine med en god rengjøringsom Pureté Thermale 3-i-1 rensepleie – en kombinasjon av rensemelk, skintonic og øyemakeupfjerner, som gjør huden din ren i ett enkelt steg.
Deretter kan du booste huden din og gjøre den klar for dagen med Minéral 89 Booster.
Kompenser for slapp hud og en ujevn hudtone med Neovadiol Meno 5 Bi-serum. Serumet gir huden glød og spenst. Bruk serumet om morgenen eller kvelden, før du tar på en ansiktskrem.

Hudpleiebehov under overgangsalderen – rundt 50-årsalderen

Neovadiol Peri-Menopause dagkrem for tørr eller normal hud og Neovadiol Peri-Menopause nattkrem er kjærlighet i en krukke, utviklet for kvinner i overgangsalderen, hvor huden har mistet fylde, begynner å miste fasthet og får en ujevn hudtone.
Øynene og leppene våre er ømfintlige og følsomme områder som trenger ekstra pleie. Bruk Neovadiol Multi-Corrective Øyekrem morgen og kveld for å gjøre huden i øyeområdet fastere og redusere fine linjer.

Hudpleiebehov rett etter overgangsalderen – alder 55+

I tiden etter overgangsalderen opplever mange at huden blir mere tørr fordi den mister lipider. Med Neovadiol Post-Menopause dag- og nattkrem får huden næring og fukt. Produktene i Magistral-serien inneholder hedione og oljer rike påde essensielle fettsyrer Omega 3-6-9, som gir huden næring og gjør den myk og smidig.
For dager og situasjoner som huden din trenger ekstra pleie, kommer Vichy Meno 5 Bi-Serum til å gjøre underverker. Den er rik på Omega 6-9 og vil etterlate huden din myk, i balanse og med en deilig følelse og glød.

Hudpleiebehov til moden hud – alder 60+

Når du er i 60-årsalderen har huden gått igjennom påvirkningen av overgangsalderen og har derfor endret sitt behov. En bekymring mange opplever er at huden ser mere trist og grå ut, og at man derfor ønsker seg en sunn, rosa glød.
Vichy Neovadiol Rose Platinium dag- og nattkrem er spesielt utviklet for moden hud for å gi den styrke, fugtighet og en sunn, rosa glød.
Prøv også Neovadiol Rose Øyekrem, som er spesielt utviklet for kvinner etter overgangsalderen, for å gi et friskere utseende med mindre poser under øynene.

Gi din hud det den fortjener, gjennom hele livet.

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN