OK

OK Cancel

Thank you

Close

Si hei til solfylte dager!

Ideal Soleil
Ideal Soleil

Sandaler, badetøy, din foretrukne solkrem - så er du klar! Vi husker alle å ta med oss solkrem til en lang dag på stranden eller på varme ferier. Men hva med når vi skal tilbringe en solrik sommerlunsj ute i byen, på løpetur rundt vannet eller når vi skal tilbringe ettermiddagen i parken eller på lekeplassen? La VICHY guide deg, så du kan beskytte og ta vare på huden din hver dag – ikke bare i ferien.

Gi huden fukt hjemmefra

I de nordiske landene tar vi alle gjerne turen ut for å nyte varmen på en solfylt vår- eller sommerdag. Noe som er lett å forstå, gitt at vi ofte har tilbrakt vinteren innendørs! Bare husk at du ikke er den eneste som blir tørst på en varm dag. Det blir huden din også.

En god start på en solskinnsdag er å gi huden fuktighet på morgenen. Plei derfor huden din med en fuktighetskrem tilpasset din hudtype etter å ha dusjet. Fukt er nemlig med på å beskytte huden din, ettersom kun 20 minutter i solen kan resultere i at huden din mister opp til 25% av sin fukt.

Ikke glem!

Det neste og viktigste steget er solkrem. Akkurat som med fuktighet er det lurt å forberede seg før man drar hjemmefra, eller minst 30 minutter før du skal ut i solen. Hvem vet hvor du ender opp på en godværsdag? Inkluder produkter med solfaktor i morgenrutinen din, eller ta med deg en solkrem i lommestørrelse, så er du alltid klar for solfylte overraskelser!

Solfaktor som en del av den daglige rutinen

VICHY har et godt utvalg av solpleie som passer forskjellige hudtyper. Du trenger ikke bekymre deg for å smøre for mye, det gjør du ikke. Dette er faktisk et enkelt og viktig tiltak for å beskytte huden din mot solskader.

CAPITAL SOLEIL

Antioksidant Solkrem SPF 50
Solkrem til ansikt med antioksidanter. Produktet inneholder Camu Camu som er rik på C-vitamin, og har en antioksiderende effekt som hjelper med å beskytte huden mot frie radikaler. Hudtonen ser jevnere ut.

Har du dårlig tid? CAPITAL SOLEIL Face Mist SPF 50 er den perfekte finish. Den kan brukes over din makeup, har solfaktor 50 og gir 24-timers fukt uten å etterlate noen hvite flekker – husk å gjenpåføre i løpet av dagen for å opprettholde beskyttelsen!

Solfaktor på farten

Det er alltid en god idé å ha med deg solfaktor, uansett hvor overskyet det er om morgenen, eller om du forventer å tilbringe dagen innendørs. Ta med deg denne solkremen med SPF 50 som passer i lommen og er perfekt til en løpetur eller andre utendørsaktiviteter!

CAPITAL SOLEIL Pocket Size SPF 50

Ultralett solpleie med høy UV-beskyttelse som absorberes raskt inn i huden. Den passer til alle hudtyper, kan brukes på både ansikt og kropp og på både våt og tørr hud. Etterlater ingen hvite merker.

Til enda mindre lommer, passer CAPITAL SOLEIL Stick SPF 50+ som du kan bruke på kinnene, ørene og nesen.

Etter solnedgang

Vi håper du har hatt en fantastisk dag ute i solen (selvsagt med solkrem)! Vær litt ekstra snill mot huden din og bruk aftersun. Det gir huden fuktighet og gir deg en enda penere brunfarge.

Utforsk resten av VICHY Capital Soleil sine produkter her. Vi har løsninger for alle hudtyper og behov. Og husk; solkrem er like viktig i hverdagen som på ferie. Nyt solen med forsiktighet, VICHY

Til ferie og hverdager

• Inkluder solfaktor i din daglige rutine
• Fukt huden før du går ut
• Ta med deg en liten solkrem
• Bruk after-sun eller fuktighetskrem når solen har gått ned

Våre ikoniske produkter

Fuktgivende Ansiktssolkrem SPF 50+

Fuktgivende Ansiktssolkrem SPF 50+

Solstift SPF50+ til utsatte områder

Solstift SPF50+ til utsatte områder

go to top