OK

OK Cancel

Thank you

Close

Nyt solen og vær beskyttet

Solen gjør oss lykkeligere, og vi føler oss mer attraktive med solbrun hud. Vi trenger sollyset for å ha det bra og solen kommer med mange fordeler – men uheldigvis også med UV-stråler. Vi gir deg informasjon rundt UV-stråler og andre miljøfaktorer som påvirker din hud, sammen med noen tips for solbeskyttelse. Så slapp av og nyt solen – du fortjener det.

Visste du at?


Tidlige aldringstegn
Vi blir eldre for hver dag som går – det er dessverre uunngåelig. Men du skal aldres naturlig, og ikke tillate at solens UV-stråler aldrer din hud for tidlig. Solskader er en av de viktigste grunnene til at huden aldres tidlig – faktisk kommer 80 prosent av synlig aldring fra overeksponering av UV-stråler.

Beskyttelse

Trikset for å være beskyttet mot solen staves SPF – som står for Sun Protection Factor (solbeskyttelse). Ikke kun om sommeren, men året rundt. Du trenger ikke nødvendigvis å tilføre solkrem til din daglige hudpleierutine, du kan spare tid ved å velge dagkremer som allerede har solfaktor i seg. Husk at på lange solrike dager trenger huden et supplement av solkrem.
Se VICHY Capital Soleil dagkrem med SPF her
Se VICHY Capital Soleil 3-i-1 Anti-Dark Spots her
Se alle VICHY Capital Soleil-produkter her

SPF 20, 30 eller 50+?

Det kan være et regnestykke å velge riktig faktor på solkremen. SPF-tallet har ingenting med hvor mange timer du planlegger å ligge i solen, for omgivelsene dine kan i stor grad være med på å påvirke effekten av solkremen. Er du i tvil om hvilken solfaktor du skal velge, så velg en faktor høyere – eller spør på apoteket. Husk å velge produkter som beskytter mot både UVA- og UVB-stråler, og husk at ytre faktorer som vann og svette kan redusere effekten av solbeskyttelsen. Kontakt med sand kan også redusere effekten av solbeskyttelsen. Hvis du planlegger en dag på stranden bør du se etter solkremer som har en sand-resistent formel, som for eksempel VICHY sin Capital SoleilUltralett Solspray SPF30 til kropp og ansikt og Anti Sand Kids Mist SPF 50+ for dine barn.

Du kan utforske hele serien av VICHY Capital Soleil-produkter her. Vi har beskyttelse til alle hudtyper og alle behov. Solbeskyttelse er både for ferie og hverdag, så forbered og ta vare på din hud – alltid.

Varme hilsner fra VICHY

For ferie og hverdag

  • Velg riktig solfaktor
  • Sand, vind og vann kan redusere effekten av solkremen
  • Tillat deg selv å nyte solen, men husk å beskytte deg!

Våre ikoniske produkter

Fuktgivende Ansiktssolkrem SPF 50+

Fuktgivende Ansiktssolkrem SPF 50+

Hydrating Protective Water SPF 30

Hydrating Protective Water SPF 30

go to top