SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Uke

4

HVORDAN KORRIGERES PIGMENTFLEKKER?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Uke 4

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

HVORDAN KORRIGERES PIGMENTFLEKKER?

VELKOMMEN TIL 4. UKE

HVORDAN HAR DU DET I DAG? ER DU KLAR TIL Å STARTE PÅ VÅR SISTE UKE?

HER ER VÅRE 3 MÅL FOR DENNE UKEN:

  • FORSTÅ HVA PIGMENTFLEKKER ER
  • FINN ET MEG-ØYEBLIKK HVER UKE FOR AVSLAPNING
  • LÆR HVORDAN DU KAN KORRIGERE SYNLIGHETEN AV PIGMENTFLEKKER MED MAKEUP
Se videoen

HVA ER PIGMENTFLEKKER OG HVORDAN UNNGÅ DEM?

HUD OG EKSPOSOMER – Miljø, livsstil og hormonelle svingninger.

Dermatolog i Canada, Dr. Jennifer Beecker spesialiserer seg på medisinsk dermatologi, hudkreft og kosmetisk dermatologi.

Lær mer om hormonelle svingninger og effekten på huden under peri-menopause og hvordan du kan korrigere pigmentflekker.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE PROTOKOLL

LØSNINGEN FRA VICHY

For å imøtekomme spesifikke hudbehov under peri-menopause har Vichy Laboratoires skapt NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE, en Serum- og kremprotokoll.

Effekten er klinisk vurdert av dermatologer og testet på post-menopausale kvinner med følsom hud.

UKE 4.
KORRIGER PIGMENTFLEKKER MED MENO 5 BI SERUM OG UV-AGE DAILY

av Frédérique Labatut,
Leder av Vichy Laboratoires

Les mer

Reduser pigmentflekker med Meno 5 Bi-serum og Capital Soleil UV age daily

Ved overgangsalderen endrer kronologisk aldring, UV -eksponering og hormonvariasjon hudens antioksidative beskyttelse. Pigmentflekker fremstår mer synlige.

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

For å korrigere pigmentflekker, bruk Neovadiol Meno 5 Bi -serum om morgenen og om kvelden før kremen din. Rist godt før bruk. Serumformuleringen er beriket med niacinamid, vitaminer CG og E for å gjenopplive glød og glykolsyre for å utjevne ut hudtonen og gjøre den jevnere.

  • -22% størrelse på pigmentflekker (1)

(1) Instrumental test - Reduksjon av pigmentflekker - 41 kvinner etter 2 måneders bruk

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF 50+

For å forhindre deres utseende, bruk en daglig UVA- og UVB- solbeskyttelse.

Over 80% av tegnene på hudaldring skyldes daglige UV -stråler og forurensning (2). Capital Soleil UV -age daily er en avansert høy-beskyttende SPF50+ for ansikt med en vannaktig tekstur som hjelper til med å beskytte huden mot skade forårsaket av UV -stråling og forurensning mens du kjemper mot eksisterende tegn på fotoaldring som pigmentering.

Det er det avgjørende siste trinnet i din daglige hudpleierutine, året rundt. Den lette, pustende tekstur kombinert med avansert solbeskyttelsesteknologi gir et ensartet usynlig deksel som ikke etterlater hvite merker eller klissete finish.

(2) Flament, F. et al. (2013) Effect of the sun on visible clinical signs of ageing in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and invest. dermatology. 6: 221 - 232.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

LEDER AV VICHY LABORATOIRES

“LA OSS FOKUSERE PÅ NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM. FORMULERINGEN ER BERIKET MED NIACINAMID (VITAMIN B3), VITAMINER CG OG E OG GLYKOLSYRE”

RENS

1

3-i-1 Rensepleie

PURETE THERMALE
3-i-1 Rensepleie

Oppdag

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Oppdag

3

Peri-Menopause  Dagkrem til Normal/Blandet Hud

NEOVADIOL
Peri-Menopause
Dagkrem til Normal/Blandet Hud

Oppdag

4

Peri-Menopause  Nattkrem

NEOVADIOL
Peri-Menopause
Nattkrem

Oppdag

BESKYTT

5

UV-Age Daily SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-Age Daily SPF50+

Oppdag

ANSIKTSMASSASJE FOR Å TA ET ØYEBLIKK FOR DEG SELV OG SLAPPE AV

Ansiktet har 57 muskler som kan stimuleres eller slappes av. Som ansiktsritualinstruktør kombinerer Aurelia del Sol pusteøvelser, massasje og akupressur for en vakker hud dag etter dag. Det er ditt øyeblikk, grip det!

Finn en behagelig stilling. Pust inn. Og pust ut. Og følg mesteren!

Å TRIVES UNDER PERI-MENOPAUSE

HELHETLIG TILNÆRMING TIL HELSE

I løpet av hele denne perioden vil kroppen gjennomgå et mangfold av biologiske og kliniske endringer. Det å forstå og identifisere disse endringene så tidlig som mulig, bidrar til å forebygge ubehaget de kan forårsake og forberede kroppen din godt på de kommende årene.

3 min
INNLESING

UKE 4.
HVORDAN UNNGÅR MAN STRESS OG ANGST?

av Dr Thierry Haag,
Gynekolog

Les mer

HVORDAN UNNGÅ STRESS OG ANGST?

Mens noen mennesker kan oppleve humørsendringer på grunn av hormonelle forandringer, vil de fleste av dere føle seg stresset og engstelige under overgangsalderen. Det er mange grunner til dette, men fordi stress har en betydelig innvirkning på helsen din hvis det er vedvarende, bør det behandles som et annet symptom. Her er noen tips for å forbedre din velvære under dette naturlige trinnet i livet ditt.

Igjen kan tap av østrogener direkte påvirke humøret ditt. I noen tilfeller kan overgangsalderen føre til hypertyreose, som vi vet har en sterk effekt på angsten. Men oftere er stress forårsaket av stress søvnforstyrrelser. Noen ganger blir søvnproblemer forverret av hetetokter, og det kan være den viktigste årsaken til stresset ditt.

Ta i bruk sunne vaner

Overgangsalderen er en fantastisk mulighet til å revurdere helsemålene dine og gjenoppdage fordelene med sunn mat. Variert og proporsjonalt inntak av sunn mat vil hjelpe kroppen din til å tilpasse seg endringene den står overfor. Det vil beskytte ditt kardiovaskulære system og ha fordelene med å redusere hetetokter og søvnproblemer.

Noen timer før sengetid, prøv å slutte å drikke all drikke, spesielt koffein og alkohol. Unngå fysiske øvelser om kvelden, og i stedet for å tilbringe tid foran smarttelefonen og nettbrettet med blått lys, kan du prøve å lukke øynene og meditere.

Angst er imidlertid ikke nødvendigvis relatert til hormonelle forandringer. Vi vet at overgangsalderen ofte sammenfaller med livsendringer. Tenåringsbarn som trenger å bli håndtert, eller barn som forlater hjemmet, aldrende foreldre, karriereendringer eller partnerproblemer, følger vektøkning, rynker og hårfargeendringer eller tap av libido. Å være klar over ens egen aldring mens du håndterer store livsendringer er absolutt ikke lett å håndtere.

Start samtalen

Generelt sett er den beste måten å forhindre tap av selvtillit og isolasjon er å bli omringet. Å kunne snakke om det, enten med fastlegen din, vennene dine eller partneren din, er forutsetningen for et verdifullt skritt tilbake. Å ta deg tid til å forstå hva som skjer med deg, vil tillate deg å utdanne deg selv og de rundt deg. Du vil da oppdage at det ikke er annet enn en naturlig fase i en kvinnes liv som kommer med mange nye perspektiver.

DR. THIERRY HAAG

GYNEKOLOG, VICHY SPA

“FORDI VEDVARENDE STRESS HAR EN BETYDELIG INNVIRKNING PÅ HELSEN DIN, MÅ DET BEHANDLES SOM ANDRE SYMPTOMER.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.