OK

OK Cancel

Thank you

Close

Viktigheten av riktig rensepleie

Cleansing
Cleansing

Alle gode hudpleierutiner begynner med rens, men man kan ikke bare ta et hvilket som helst produkt. Det er viktig å velge den som passer huden din, slik at du ender opp med den beste pleien. Et velegnet renseprodukt avhenger av hudtype og behov.Det er viktig å velge et renseprodukt som passer for din hudtype, ellers kan det skape irritasjon. Et renseprodukt er ikke det samme som sminkefjernere, som bare fjerner sminke, men ikke smuss og olje fra huden. De vanligste formene og konsistenene til renseprodukter er skum, gel, melk og micellar vann. De har forskjellig effekt på ulike hudtyper. Derfor handler det om å finne en riktig match for din hudtype og dine behov.

Men hvordan velger du den rette? La oss ta deg gjennom 5 ulike renseprodukter fra Vichy, én etter én;

Den multifunksjonelle
Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser er en kombinasjon av rensemelk, toner og øyesminkefjerner. Dette renseproduktet passer til alle hudtyper - også sensitiv hud. Fordelene er at den er enkel å påføre og bruke, har tre funksjoner i én, og trenger ikke å skylles av etter bruk. Dette gjør den enkelt å bruke på farten og når du ønsker å pakke lett. Pssst! Hvis du fortsatt er i tvil etter å ha lest resten, er dette alltid en sikker vinner.

Den skummende og fjærlette
Pureté Thermale Cleansing Foam er en mild, men effektiv rens. Det fjærlette renseskummet fjerner urenheter effektivt takket være Captelae™ - ekstrakt fra shea-treet - og skal skylles av med vann etter bruk. Renseskummet vårt passer deg som har normal til kombinasjonshud.

Den fuktighetsgivende
Pureté Thermale Fresh Cleansing Gel er en svært effektiv rensegelé som fjerner urenheter som forurensning og støvpartikler for å gi huden et friskt og klart utseende. Forbedret med moringa-ekstrakt og amilite er dette en kremaktig og fuktighetsgivende gel. Rensegeléen bør vaskes av med vann etter bruk og passer til alle hudtyper.

Den styrkende
En annen rensegelé er Normaderm Phytosolution Intensive Purifying Gel, utviklet spesielt for fet og uren hud. Med antibakterielle sinkmineraler, talgregulerende kobbermineraler og probiotika hjelper den til med å styrke hudens barrierefunksjon og gjøre huden mer motstandsdyktig mot exposome faktorer.

Den revitaliserende
Micellar vann er renset vann tilsatt miceller (små absorberende molekyler). Det fjerner sminke, talg og urenheter fra huden og trenger ikke å skylles av etterpå. Dette gjør Pureté Thermale Mineral Micellar Water til en skånsom ansiktsrens for alle hudtyper, spesielt utviklet for sensitiv hud. Forsterket med Vichy vulkansk vann og pro-vitamin B5, vil dette micellar vannet få huden til å se sunn og revitalisert ut.

Vi håper denne guiden har gjort det lettere for deg å finne riktig rensepleie for din hudtype og dine behov. Enhver god hudpleierutine starter med rens, og bør derfor være en viktig del av rutinen din. Ikke glem å bruke den morgen og kveld for å skape en klar og ren base for følgende hudpleieprodukter.

VICHY

Våre ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleie

3-i-1 Rensepleie

( 3 kommentarer )

Renseskum

Renseskum

Forfriskende Rensegelé

Forfriskende Rensegelé

Minéral Micellar rensevann - Sensitiv hud<br />

Minéral Micellar rensevann - Sensitiv hud

Phytosolution - Rensegelé

Phytosolution - Rensegelé

( 4 kommentarer )

go to top