OK

OK Cancel

Thank you

Close

VI FEIRER 20 ÅR I NORGE!

Vichy 20
Vichy 20

For 20 år siden ble Vichy lansert i Norge og har utviklet seg til å bli et av markedets største hudpleiemerker og etablert seg som en pionér innenfor anti-age i apotek.

NATURLIG OG UNIK OPPRINNELSE
Vichy er et fransk apoteksmerke som er dedikert til skjønnhet og velvære, grunnlagt i 1931 av Dr. Haller.  Siden da har våre produkter blitt formulert med stjerneingrediensen Vichy vulkansk vann, som har sitt utspring i hjertet av Frankrikes vulkanske område i Auvergne. På sin tusenårsreise gjennom vulkanene til en dybde på 4000 meter, blir vannet rikt på 15 mineraler, som er essensielle for en vakker hud.

Nettopp derfor har vi blant annet utviklet Minéral 89 booster, formulert med hele 89% vulkansk vann, som styrker, fukter, gir glød og fylde til huden. Hypoallergen og testet på sensitiv hud, som er noe vi står for.

EKSPOSOME & HUDEKSPERTISE
Mer enn 80%* av synlige aldringstegn skyldes eksposome påvirkninger, som UV-stråler, forurensning, kosthold og livsstilsfaktorer. Våre hudpleieeksperter forsker kontinuerlig på EKSPOSOME og har utviklet hudpleieprodukter for å gjøre huden sterkere og mer motstandsdyktig overfor interne og eksterne faktorer.

SKINCONSULT AI BASERT PÅ KUNSTIG INTELLIGENS
Med kraften av kunstig intelligens har vi i samarbeid med dermatologer utviklet en hudaldringsalgoritme. Den nye hudeksperten SkinConsultAI får plass i lommen og gir deg en digital hudanalyse lignende den du kan få hos en spesialist. For første gang har vi kombinert teknologi og hudpleie på denne måten.

Basert på avansert forskning og tilgang til unike aktive ingredienser vil vi fortsette å være pinoér innen hudpleie. Trygghet og effektivitet til alle hudtyper, selv sensitiv hud, vil fortsette å være vårt fokus.

VICHY

*Flament, F., Bazin, R., Laquieze, S., Rubert, V., Simonpietri, E., & Piot, B. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology, 6, 221.

go to top