OK

OK Cancel

Thank you

Close

HUDENS ALDRINGSALGORITME UTVIKLET
I SAMARBEID MED DERMATOLOGER.

IDENTIFISER HVA SOM ER VIKTIGST FOR HUDEN DIN
FOR Å FINNE DEN RIKTIGE HUDPLEIEPROTOKOLLEN FOR DEG.

Start nå

Skanner 7 tegn på aldring

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Slik kommer du tilbake til gode skjønnhetsrutiner etter sommeren

En god og lang sommer gjør mye godt for huden. Solen fyller oss med D-vitamin, vi drikker masse vann, spiser grønt og beveger oss mer. Nå banker derimot høsten og vinteren på døren, og huden står overfor nye utfordringer. Når årstiden skifter, så gjør nettopp hudens behov det også.

De kalde månedene er på vei, og det nærmer seg tid for en utskiftning i garderoben. Strikkegenserne og vinterjakken skal frem slik at vi kan holde varmen mens vi ser naturen endrer farger. Høsten er en flott tid, men det er også en tid som kan være krevende for huden. Kombinasjonen av den bitende kulden utenfor og den varme radiatorvarmen inne kan nemlig sette spor i form av dehydrert hud. Det er derfor ekstra viktig at du husker på gode rutiner i den kommende sesongen.

Gode rutiner er nøkkelen til god hudpleie

Om sommeren er du kanskje fristet til å forsømme kveldsrutinene en smule. Vi kjenner alle til det. Etter en varm sommerkveld i hagen føles det mindre fornøyelig å skulle fjerne sminken før sengetid, og etter en lang dag på stranden kun iført bikini og solkrem, er det eneste du tenker på grillede maiskobler i hagen med familien, et glass limonade og en god natts søvn. Det er sunt med det avbrekket vi får om sommeren, men når hverdagen igjen banker på døren er det viktig å komme tilbake til de gode rutinene. Heldigvis finnes det noen enkle hudpleierutiner du kan følge hvis du ønsker en god start på høsten.

Rens huden

Først og fremst er det viktig at du renser huden og fjerner sminken. Når du renser huden om kvelden er du også med på å fjerne forurensende partikler og skitt som kan ha satt seg fast i løpet av dagen, for eksempel hvis du har syklet til jobben. Når du renser huden om morgenen er det for å fjerne nattens svette, slik at du får det mest optimale ut av ditt serum og din dagkrem. Her om høsten kan det være en fordel å skifte til VICHYs non-rinse ansiktsrens Pureté Thermale, som ikke skal fjernes med vann etter bruk. 3-i-1-produktet renser huden i kun ett trinn, og er en kombinasjon av rensemelk, skintonic og øye-sminkefjerner. Produktet renser effektivt huden for urenheter, forurensende partikler og har en mer fuktighetsgivende effekt

Gi huden fuktighet

I løpet av sommeren er det enklere å være i balanse. Vi blir ikke så lett fortapt i jobb foran pc-en, vi spiser lettere mat og er generelt mer avslappet. Dette bidrar alt sammen positivt til huden og din velvære. I de kalde månedene kreves det derimot at vi er litt mer omhyggelige med rutinene for å oppnå den samme, gode følelsen. På grunn av de ytre påvirkningene som huden utsettes for når kalenderen viser høst, er det viktig at du kontinuerlig husker å tilføre fuktighet til huden. Fuktighet er nemlig en motingrediens til de utfordringer som huden møter når sesongen skifter. Du bør derfor gjøre det til en rutine å påføre en god og hydrerende booster og nattkrem før sengetid. Bruk MINÉRAL 89 boosteren, som er en daglig booster som gjør huden mer motstandsdyktig overfor eksterne påvirkninger hele året. Den gir fuktighet, fylde og en sunn glød til huden. Påfør deretter nattkrem, f.eks. Idéalia Nattkrem eller Aqualia Thermal Spa Nattkrem.

Beskytt huden din mot UV-stråler daglig!

Du har selvfølgelig husket å bruke solkrem i løpet av sommeren. Nå er det derimot blitt høst, og du har kanskje for lenge siden glemt alt om å påføre deg den beskyttende kremen. Det er likevel en misforståelse at UV-stråler kun skader om sommeren, og selv på dager med overskyet vær bør du beskytte huden din mot dem. Et god tips er å bruke en god dagkrem som inneholder UVB- og UVA-beskyttelse, da spesielt sistnevnte er en av de viktigste årsakene til hudens aldring. VICHYs Slow Âge-serie løser dette behovet optimalt. Serien inneholder hele to dagkremer med SPF som beskytter og fukter huden, hvilket er en essensiell kombinasjon hvis du vil gå høsten i møte på best mulig måte. Mange av våre dagkremer finnes i både en lett og rik variant, og du kan med fordel prøve en rikere krem om vinteren.

Husk deg selv

I en travel hverdag må du ikke glemme de små ritualene. Det er viktig at du prioriterer tid til pleie og velvære hvis du ønsker å være den beste versjonen av deg selv. I sommertider kan det dreie seg om et par minutter hvor du påfører en deilig ansiktskrem og slapper av med en god bok. Huden din har bruk for ekstra fuktighet om vinteren, og derfor er det en god idé å bruke en ansiktsmaske et par ganger i uken. Bruk f.eks. VICHYs fuktighetsgivende maske, og nyt duften av grønn te, sjasmin og bambus. Den fuktighetsgivende masken beroliger huden og gir en behagelig og oppfriskende effekt

Våre ikoniske produkter

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

go to top