OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slik fukter du huden med Aqualia Thermal

Aqualia Products
Aqualia Products

Føles huden din stram når det er varmt eller kaldt, eller når det blåser mye? Eller etter en lang, varm dusj? Å tilføre fuktighet er viktig for å holde huden myk, glødende og frisk fra morgen til kveld. I motsetning til tørr hud, er dehydrert hud en midlertidig tilstand du kan gjøre noe med. Likevel kan det være vanskelig å holde oversikten i et marked hvor det er så mange valgmuligheter. Er en gel, krem, eller serum det beste for deg? Husker du å drikke nok vann? Les videre for å finne ut hva du trenger og hvordan Aqualia kan hjelpe huden din å slukke tørsten.

Hva er Vichy Aqualia?

Om du ikke er i væskebalanse kan du fort oppleve stram, dehydrert hud som føles ukomfortabel. Den gode nyheten er at du kan gjøre noe med det, og VICHY Aqualia Thermal kan hjelpe deg. Aqualia Thermal er VICHY sin serie med fuktgivende hudpleie som inkluderer ansiktskrem, ansiktsserum og øyekrem. Aqualia Thermal er utviklet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og gir huden din fuktighet som varer i opp til 48 timer, samt at serien er basert på naturlige ingredienser. Hvilket Aqualia Thermal produkt du bør velge, kommer an på hudtypen og livsstilen din.

Basen

Nye og forbedrede Aqualia Thermal Light Cream og Rich Cream er et godt sted å starte for å gi huden den fuktigheten den trenger. De kommer i en lett versjon for normal hud og en rik versjon for tørr til veldig tørr hud. Om du er usikker på hvilken hudtype du har, kan du spørre på apoteket.

Ansiktskremene motvirker tap av fuktighet i huden din ved hjelp av en intens og langvarig daglig formel inspirert av isotonisk rehydrering. Begge kremene består av vann, mineraler og sukker - alle tre er ingredienser huden din mangler når den blir dehydrert. 97% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. Kremene er også beriket med mineralesalter, naturlig hyaluronsyre og plantesukker fra mannose.

Den rike kremen har en kremet konsistens for umiddelbar velvære og næring til huden. Light-kremen har en lettere konsistens som holder huden glatt og myk i opp til 48 timer.

Til kombinasjonshud

En nyhet i Aqualia Thermal-serien, er gel-kremen. Den består av 97% naturlige ingredienser og er spesielt utformet for å gi fukt til kombinasjonshud med den friske følelsen til en gel. Emulsjonen etterlater huden din forfrisket og silkemyk, strålende av velvære. Et fantastisk valg for kombinasjonshud!

For idrettsfolk og de som er mye utendørs

Om du tilbringer mye av hverdagen din utendørs, enten på jobben, hjemme eller som idrettsutøver, er Aqualia Thermal ansiktsserum et godt supplement til Aqualia Thermal ansiktskrem for å sørge for at huden holder seg fuktet og strålende. Både sol, vind og kulde kan ha stor påvirkning på hudens fuktighetsnivå. Derfor bør du forberede deg allerede fra morgenen av. Det holder ikke alltid å bare drikke nok vann. Serumet komplimenterer ansiktskremen og trenger raskere inn i huden takket være sin lettere konsistens. Den hjelper også til å styrke hudens motstandskraft, som er nødvendig for at huden tar til seg fuktighet og motvirker det naturlige fuktighetstapet. Når du er utendørs, må huden din holde på så mye vann som mulig, og serumet hjelper deg med akkurat dette.

En rask løsning!

Om du har øyeblikk hvor huden lider av ekstrem dehydrering som etterlater den med en ubehagelig og stram følelse, kan Vichy Fuktighetsgivende Mineralmaske være et fantastisk supplement til Aqualia-produktene, som gir resultater allerede etter fem minutter. Det er også den perfekte masken å ta med på en sommer- eller vinterferie hvor høye eller lave temperaturer kan ha sterk påvirkning på huden.

Om du føler at hudens fuktighetsnivå synker i løpet av dagen, er Minéral 89 booster også et bra produkt å ha med seg i håndvesken for en øyeblikkelig forfriskende følelse.


Ikke glem at åtte glass vann om dagen (eller flere om du er spesielt aktiv eller er i varmen) også er en fantastisk måte å motvirke dehydrert hud.


Finn din Aqualia her, eller spør din lokale VICHY-forhandler eller på apoteket.

Lykke til fra VICHY

Tag:

Våre ikoniske produkter

Rehydrating Cream - Light

Rehydrating Cream - Light

( 21 kommentarer )

Rehydrating Cream - Rich

Rehydrating Cream - Rich

Rehydrating Serum

Rehydrating Serum

( 1 kommentarer )

go to top