OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slik forbereder du huden din til vinteren

Vi kan alle få behov for å skjemme oss bort litt ekstra når det blir vinter. Det samme gjelder huden din.

Hvordan kan du tilpasse hudpleierutinen din for å beskytte det du har, og gi huden din litt ekstra pleie for å forberede og beskytte den mot vinteren? Her gir vi deg en komplett guide.

Hvordan påvirker lavere temperatur huden?

Fall i temperatur og lav luftfuktighet påvirker både din huds fuktighetsnivå og hvordan den føles og ser ut.
Dette påvirker også hudens beskyttende barriere, som gjør den utsatt for å miste fukt. Dette kan resultere i en tørr og dehydrert hud, som kan gjøre huden rød, stram og ubehagelig.

Rens huden uten å dehydrere den

Før du begynner på din hudpleierutine må huden din renses. Det er nå du tar bort sminke, urenheter og de forurensende partiklene som huden din blir eksponert for i løpet av dagen. Det er også nå du forbereder huden din på dine andre produkter, og sørger for at du får mest mulig ut av dem.

Å ha en effektiv renserutine på vinteren som ikke tørker ut huden kan være vanskelig. Å erstatte ansiktsrensen din med et produkt som har en mer kremet konsistens, kan være kilden til gjennomfuktet hud som ser sunn ut. Du kan for eksempel bruke Pureté Thermale 3-i-1 rensepleie, som er en rensemelk, skintonic og øyesminkefjerner.

1. Trinn – Gi huden din en boost med naturlig glød

MINÉRAL 89Booster er det førstetrinnet i din hudpleierutine. Boosteren har en unik sammensetning av hyaluronsyre og mineraler, som gir huden fuktighet og gjør den mer motstandsdyktig mot eksterne faktorer som det kalde, skandinaviske været. Videre gir den huden en naturlig glød som ser sunn ut.

Om vinteren lengter huden din etter å bli skjemt bort litt ekstra og få litt ekstra pleie for å holde på gløden sin. Det beste serumet er det som sikter seg inn mot huden din sine spesifikke behov. Om huden din er dehydrert, vil et fuktgivende serum som AQUALIA THERMAL Rehydrating Serum gi huden din umiddelbar fuktighet. Om du vil motvirke hudens aldringstegn kan LIFTACTIV HA Epidermic Filler Serum hjelpe til å redusere rynker.

2. Trinn – Forbered huden din

Både serumet og boosterenbidrar med de aktive ingrediensene der det behøves. Derfor bør du også bruke en dagkrem. På vinteren kan du trenge en ansiktskrem som har en rikere konsistens og som gir huden ekstra beskyttelse og fukt, samtidig som den gjør huden mer motstandsdyktig mot eksterne påvirkninger.

Avhengig av om du har ekstra behov, som for eksempel anti-age, kan du bruke SLOW ÂGE nattkrem eller LIFTACTIV Supreme nattkrem, hvor formelen er rik og gir huden fuktigheten den trenger i løpet av dagen, og restitusjon om natten.

Har du derimot fet hud, bør du vurdere en lettere krem som AQUALIA THERMAL lett dagkrem om dagen, og vurder å bruke en rikere formel om natten som for eksempel SLOW ÂGE nattkrem eller LIFTACTIV Supreme nattkrem.

Å alltid ha en flaske forfriskende Vichy termalsk kildevann i bagen eller vesken din, kan hjelpe deg med å holde huden din frisk, hydrert og hjelpe deg med å minimere hudens fuktighetstap i løpet av dagen.

Nå er både du og huden din klare for å gå den kalde og koselige årstiden i møte.

Varme ønsker, VICHY

Våre ikoniske produkter

<span>Fuktighetsgivende Mineralmaske</span><span> </span>

Fuktighetsgivende Mineralmaske

Rehydrating Cream - Rich

Rehydrating Cream - Rich

go to top