OK

OK Cancel

Thank you

Close

La halsen din være i fokus

Har du en god hudpleierutine for ansiktet, men mangler en for halsen?

I tillegg til ansiktet og hendene, er halsen en av de mest synlige delene av kroppen din. Kanskje det er på tide å vie den litt ekstra oppmerksomhet så den ser like bra ut som resten av deg.

Når du blir eldre blir aldringstegnene synligere. Huden bli tynnere og mindre stram, antallet rynker øker og ansiktstrekkene blir mindre definerte. Huden på halsen er naturlig tynnere enn huden i ansiktet, og halsen er derfor et av områdene som blir mest påvirket av forandringene som skjer i overgangsalderen.

Sett fokus på halsen din i overgangsalderen

Siden 1992 har VICHY vært pionér når det kommer til å  forstå hvordan kvinners hud forandrer seg i og etter overgangsalderen. Vi streber derfor etter å kompensere for de  virkningene overgangsalderen har på huden.

Det nyeste familiemedlemmet i Neovadiol-serien er Phytosculpt Hals & Ansiktskonturer, som hjelper deg med å oppstramme, forme og revitalisere huden på halsen og konturene i nedre del av kjevepartiet. Formelen inneholder flere fettholdige ingredienser, som kan hjelpe til med å gi velvære og fuktighet til alle hudtyper.

Nyt en effektiv massasje

For å få de beste resultatene ved bruk av Neovadiol Phytosculpt kremen til hals og nedre del av kjeveparti, kan du gi deg selv en lett massasje. Uansett om du ønsker å oppstramme, tone eller forme din hals og nedre del av kjeveparti, så er det et par tips og tricks som du bør kjenne. Disse tipsene kan hjelpe med å treffe spesifikke hudbehov og gi enda bedre resultater. Neovadiol Phytosculpts rike konsistens gjør det mulig å massere halsen og ansiktskonturene uten at huden blir fet eller klebrig, men i stedet føles myk med langvarige resultater.

Slik bruker du Neovadiol Phytosculpt

Start med å varme opp kremen i hendene dine. Produktet skifter konsistens, og den vil smelte inn i huden og gjøre det lettere å massere halsen og nedre del av kjevepartiet. Når kremen kjøler seg ned, forandrer konsistensen seg til et tynt lag som løfter og former huden.

For å oppstramme

Påfør kremen med høyre hånd på venstre side av halsen ved å bruke sirkulære bevegelser. Massér kremen fra midten av halsen langs kjevelinjen. Gjenta samme prosedyre på andre siden.

For å tone

Bruk begge hender for å påføre kremen. Bruk begge fingre til og forsiktig klype i huden fra midten av haken og ut mot kinnene.

For å forme

Bruk begge hender for å gjøre huden under haken og langs kjevelinjen glattere med et fast press fra midten og ut mot ørene. Avslutt med et oppadgående trykk under haken i fem sekunder.

Ta vare på huden din i og etter overgangsalderen

Neovadiol Peri Menopause-serien er spesielt utviklet for kvinner i overgangsalderen som vil ha fyldigere og mer spenstig hud med glød. Produktene i serien fokuserer på å forbedre elastisiteten, fastheten og gløden i huden. Samtidig som den gir fuktighet til tørr hud med en behagelig og forfriskende tekstur.

Prøv Neovadiol Peri-Menopause til ansiktet før du påfører Neovadiol Phytosculpt krem til hals og ansiktskonturer for enda bedre resultater.

Alle forandringer i livet gir nye muligheter. Og selv om det tar litt tid å venne seg til forandringer, så utvider det også horisonten vår.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Phytosculpt

Phytosculpt

( 12 kommentarer )

Rose Platinium Dagkrem

Rose Platinium Dagkrem

Fortifying and revitalizing rosy cream

go to top