OK

OK Cancel

Thank you

Close

I en travel hverdag trenger huden din en boost

Årene mellom 30 og 40 er krevende for mange av oss. Å balansere jobb og familie i en ofte hektisk hverdag gir deg lite tid til å tenke på deg selv – og hudpleien din. Selv om du allerede har etablert en hudpleierutine, kan det være du synes at en travel dag eller søvnløs natt kan være synlig i ansiktet ditt. Alle årene med soling, byliv, latter og bekymringer vises i de fine linjene rundt øynene og munnen, og i en trist hudtone.

Det er de færreste av oss som har mulighet til å sette ned tempoet for å få et roligere liv her og nå, men enkle forandringer i hudpleierutinen kan hjelpe oss med å redusere forekomsten av aldringstegn. Dette vil forbedre hudens motstandskraft til å forsvare seg mot uunngåelige påvirkninger som trøtthet, UV-stråler og forurensning. Fukt og beskyttelse er det du trenger. Men hvordan kan du sørge for at huden din får fuktigheten og beskyttelsen den trenger, uten at du radikalt må forandre hudpleierutinen din og produktene du bruker? Løsningen er enkel: Gi huden din en kraftfull boost!

Boost huden din

Hva gjør en booster? En booster er en slags "skjønnhetsoppgradering" som er utformet for å komplementere din daglige rutine, samtidig som den lar dine andre produkter gjøre jobben sin. MINÉRAL 89 er den første boosteren fra VICHY og ditt hemmelige våpen for en sterkere og mer strålende hud. Den inneholder hele 89% VICHY termalsk kildevann, beriket med 15 mineraler, som hjelper til å styrke hudens fuktbarriere mot eksterne faktorer. Den inneholder også hyaluronsyre som gir huden fuktighet og fylde. Den passer for alle hudtyper, også sensitiv hud og den kan fint brukes i områdene rundt øynene og leppene. Om du har dårlig tid på morgenen, kommer du til å sette pris på den lette gelé-konsistensen som raskt trekker inn i huden. Slik oppnår du raskt en jevn og fuktig følelse i huden.

Hva er den perfekte hudpleierutinen for meg?

30-40 årsalderen er nok det tidspunktet da de fleste begynner å tenke på å ta vare på huden og beskytte den, slik at den blir mer motstandsdyktig mot alle faktorene som utfordrer den i hverdagen. Etter at du har renset huden din morgen og kveld behøver du kun å bruke en eller to dråper med MINÉRAL 89 booster. Fordel den jevnt utover huden, og glem ikke området rundt øynene og munnen - og fortsett med en dagkrem (helst med solfaktor) eller en nattkrem, som er viktig for å regenerere huden om natten. MINÉRAL 89 booster er også perfekt å påføre før du tar i bruk din solkrem fordi den trekker raskt inn i huden.

3 måter MINÉRAL 89 Booster er en god base før du tar sminken din på

Bruker du sminke hver dag? Da har du kanskje opplevd å ta på deg sminke før du drar hjemmefra for å senere oppleve at din foundation har blitt tørr og kaker seg opp i løpet av dagen. Forurensning påvirker ikke bare hudtonen, den kan også ødelegge sminken du tok på deg på morgenen.

MINÉRAL 89 Booster fungerer som en perfekt base under sminken på flere måter:
1. Den skaper en tynn beskyttelsesfilm over hudoverflaten, som gjør det vanskelig for forurensning å sette seg samt hjelper til med å gi huden en naturlig dekning.
2. Den har en behagelig gelé-konsistens, som gjør den til det perfekte valget for å skape en naturlig glød.
3. Kan brukes som en primer uten å etterlate huden fet eller klebrig.

Anbefalinger til din hudpleierutine

Utover en daglig boost med MINÉRAL 89, anbefaler vi disse produktene for å gjøre hudpleierutinen din komplett.

Før du bruker Minéral 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En rensemelk som samtidig er en toner og en øyesminkefjerner. Enkel å bruke morgen og kveld, og som ikke trenger å skylles av. Nyt den kremaktige og effektive formelen som passer til alle hudtyper – også sensitiv hud.

Etter du har brukt Minéral 89 booster:
2. Slow Âge Light Day Cream med SPF25
En kraftfull dagkrem som styrker huden din og gjør den mer motstandsdyktig mot faktorer som UV-stråling, forurensende partikler og stress. Dagkremen finnes også i en utgave for tørr hud med SPF 30.

2. Slow Âge Night Cream & Mask
En multifunksjonell nattpleie som revitaliserer huden etter en lang dag, hvor den har blitt eksponert for urbane aggressorer som f.eks. forurensning, stress og UV.


Du kan utforske hele utvalget av VICHY-produkter her, hvor du også finner en løsning for alle din hudpleiebehov.

Nyt din nye hudpleierutine.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Slow Âge Night (nattkrem og maske)

Slow Âge Night (nattkrem og maske)

( 22 kommentarer )

go to top