OK

OK Cancel

Thank you

Close

SKINCONSULTAI

Din personlige analyse av hudens aldring - validert av dermatologer, drevet av kunstig intelligens.

Start den nå!
Skinconsult

Du kjenner nok igjen dette om gusten hud har blitt en del av hverdagen

 • favoris
Vichy Liftactiv
Vichy Liftactiv

Buzz. Buzz. Buzzzzz. Hun avsluttet tannpussen, plukket opp telefonen sin og så at hun hadde seks nye varsler. En telefonkonferanse om tretti minutter, en tekstmelding fra mannen hennes, et tapt anrop fra søsteren, en bekreftelse på en middagsreservasjon. Hun legger fra seg telefonen og puster dypt. Det har skjedd så mye i det siste. Jobben har vært spennende men krevende, og å hjelpe søsteren hennes med å planlegge bryllupet sitt har tatt mye tid. Nå er det mindre enn to uker igjen til den store dagen!

Hun tok en rask dusj (selv om hun kunne trengt en lang). Etterpå, med håndkledet stramt knyttet rundt håret sitt, observerte hun ansiktet sitt i speilet. Huden hennes så glatt og ung ut, og hun begynte å smile. Så løsnet hun håndkledet, huden hennes slappet av og de fine linjene rundt øynene hennes dukket opp igjen. ”Jeg skulle ønske jeg bare kunne se mer uthvilt ut,” tenkte hun. ”Jeg trenger virkelig en enkel løsning til bryllupet.” Noen av vennene hennes hadde forsøkt injeksjoner, men hun likte ikke tanken på det. Likevel ønsket hun ikke at gusten hud skulle bli den nye normalen heller. Hun sukket, smurte seg inn med den vanlige ansiktskremen sin, og strøk en bluse. Antrekket ville i det minste være rynkefritt.

Bryt ut av det med en enkel 10-dagerskur!


Vi balanserer både karriere, sosiale liv, familie, hobbyer, spesielle anledninger og utfordringer. Men livets opp- og nedturer trenger ikke synes på huden din.

Spesielle anledninger er noe å se frem til, og de inspirer oss til å se litt ekstra bra ut. Under forberedelsene til et bryllup, en gjenforening, en date night eller en viktig presentasjon, kan du få ekstra raske resultater med Liftactiv AOX 10 Dagers Hudpleiekur med 15% C-vitamin. På bare ti dager vil huden din være mer strålende, fastere og se mer uthvilt ut. Åtte av ti kvinner i Skandinavia som prøvde Liftactiv AOX 10 Dagers Hudpleiekur ville anbefalt den til vennene sine. *De elsker ”det kraftige løftet”, at den er ”enkel å bruke” og noen kaller den til og med et ”mirakel i en liten flaske”.

Tidagerskuren er kraftig på egenhånd, og enda kraftigere når den er et supplement til den daglige rutinen din, ikke en erstatning. Enten du er en karrierekvinne, en supermamma eller livsnyter (eller alle tre!), passer Liftactiv Supreme enkelt inn i livsstilen din. Bare inkluder Liftactiv Supreme i din daglige dag- og kveldsrutine for en vedvarende fast og strålende hud med mindre synlige rynker. Du vil se resultater innen en måned, og den kan trygt brukes på sensitiv hud. La Liftactiv Supreme gjøre sin del, så fikser den naturlige skjønnheten din resten.

*Personlig vurdering av 60 kvinner fra Danmark, Finland, Norge og Sverige, (2017).

Bruk Liftactiv Supreme som en del av din daglige rutine, og gi deg selv et ekstra løft med Liftactiv AOX 10-dagers Hudpleiekur før ekstra utfordringer, eller som en forberedelse til spesielle anledninger.

Lær mer om Liftactiv AOX 10-dagers Hudpleiekur
Les mer om hva Skandinaviske kvinner synes om kuren

Våre ikoniske produkter

 • AOX 10 Dagers Hudpleiekur
 • Serum 10
 • Antiage-pleie mot daglige aldringstegn tørr hud
 • Mest lest

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  ansikt

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  Multimasking er på alles lepper. Men hva er det egentlig, og bør du gjøre det til en del av skjønnhetsrutinen din? Vi ser nærmere på denne nye og spennende trenden som tar utgangspunkt i hudens individuelle behov.

  les artikkelen

  Kom inn i en enkel hudpleierutine før du fyller 30

  EKSPERTUTTALELSER

  Kom inn i en enkel hudpleierutine før du fyller 30

  Livet i 20-årene er fullt av tilbud og distraksjoner. Kanskje du fordeler tiden din mellom klubber på byen, maraton av TV-serier, hard fysisk trening, eksotiske reiser og intensive studier. Siden du har mye du skal gjøre, bør du ta ekstra godt vare på huden din så den opprettholder sin naturlige glød og skjønnhet.

  les artikkelen

  go to top