OK

OK Cancel

Thank you

Close

Din egen bryllups-lookbook – snarveien til sminke og hår du blir glad for

Forventningsfulle blikk og nervøsitet ligger i luften, kirkeklokkene kimer og orgelets toner fyller rommet. Alles øyne rettes mot deg når du trer inn på kirkegulvet. I dag er dagen hvor du sier ja til din utkårede! Du har vært igjennom hele følelsesspektret. Vært spent, nervøs, gått rundt i en boble av lykke, tenkt hva-nå-hvis-ditt-eller-datt-går-galt, kanskje ikke sovet så mye og selvfølgelig gledet deg!

Det hele kulminerer i en uforglemmelig dag i festlig selskap med dine nærmeste. Derfor er det viktig at du føler deg vakker og tilpass, at kjolen sitter som den skal, huden stråler og sminken fremhever dine beste sider.

Før din store dag, har du vært igjennom en lang prosess og tenkt over location, blomsterdekorasjoner, innbydelser og mye mer. Men hvordan kommer du sikkert i mål med din egen bryllupslook? Svaret er en bryllups-lookbook. Du har kanskje allerede lagret masse bilder på Pinterest, funnet inspirasjon i blader og tatt screenshots fra Instagram. Så er du allerede godt i gang! For å få den looken du drømmer om på din store dag er det viktig at du selv gjør deg noen tanker om hvordan hele bryllupslooken din skal være. Passer bordeaux-leppestift til blondekjolen, skal du ha myke krøller til bohem-kjolen, passer champagnefarget øyenskygge til din elfenbensfargede silkekjole?

Enten du selv står for sminke og hår, eller får hjelp av en profesjonell makeup-artist, er det viktig at du vet hvilken stil du foretrekker, så du føler at du ligner deg selv med en ekstra touch av stjernestøv! Det å gi en makeup-artist frie tøyler er ikke alltid en god idé, da dere kan ha to svært forskjellige tolkninger av hvordan du tar deg best ut. Vær derfor forberedt med din egen lookbook, så du enkelt kan kommunisere hvilken look og farger du har i tankene. Faktisk er mange makeup-artister vant til å forholde seg til en lookbook, da det brukes til photoshoots, moteshow og masse annet.

Vær også oppmerksom på at du i ukene før bryllupet ditt bygger opp huden din til å se så bra ut som mulig. Gå i "hudpleie bootcamp" og bruk f.eks  IDÉALIA natt-peeling for å oppnå en mer strålende og jevn hudtone. Kombiner gjerne med IDÉALIA  serum og nattkrem, som gir fornyet glød, finere hudstruktur, mindre synlige porer og reduserer fine linjer. En velpleid hud er et viktig utgangspunkt for å legge en flott sminke som holder hele dagen.

Dette skal du bruke:

  • En utklippsbok
  • Bilder av kjolen
  • Utklipp fra blader
  • Utskrifter fra Pinterest, blogger, Instagram m.m.
  • Polaroidbilder
  • Makeup-prøver

Slik gjør du:

Sett av et par hyggelige ettermiddager f.eks. sammen med din søster eller en god venninne som kjenner deg godt og vet hva som kler deg. Klipp ut de forskjellige makeup- og hår-lookene og sett sammen den looken du har i tankene. Prøv å lek med forskjellige kombinasjoner og se på hva som vil kle ansiktet ditt og fargene dine. Vær også realistisk – hvis du aldri pleier å bruke mørk øyenskygge eller kraftige farger på leppene, er det sikkert ikke en god idé å begynne med det på bryllupsdagen din. Når du har kommet fram til en look du føler deg komfortabel med, er det bare å gå i gang med å lime det inn i din lookbook.

Nå har du samlet hele looken din, og kan enkelt forklare det for makeup-artisten eller minne deg selv om hva du skal satse på, hvis du blir en smule overrumplet av hva godviljen og de mange idéene kan gjøre for den store dagen.

Her i leVICHYmag-redaksjonen ønsker vi deg en vidunderlig dag!

Våre ikoniske produkter

Nattkrem

Nattkrem

go to top