OK

OK Cancel

Thank you

Close

HUDENS ALDRINGSALGORITME UTVIKLET
I SAMARBEID MED DERMATOLOGER.

IDENTIFISER HVA SOM ER VIKTIGST FOR HUDEN DIN
FOR Å FINNE DEN RIKTIGE HUDPLEIEPROTOKOLLEN FOR DEG.

Start nå

Skanner 7 tegn på aldring

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Brudepike? 10 ting du skal ha med i vesken

Det nærmer seg den store dagen hvor du skal tre inn i rollen som brudepike for en søster eller god venninne, og de mange tingene som skal gå opp i en høyere enhet kan gi enhver sommerfugler i magen. Les leVICHYmag-redaksjonens tips til hva vi med tiden har lært å pakke i vesken, og som kan redde de fleste uheldige situasjoner før de oppstår, slik at det lykkelige paret kan få hverandre med kirkeklokker, ris og gledestårer akkurat som alle håper på.

1. Sysaker

Nål og tråd kan fort bli en «life-saver» dersom det blir behov for å feste et slør mot plutselig stiv kuling fra vest, eller til å rette på et smykke som plutselig kun vil sitte skjevt. Jeg har alltid et av de små sysettene med, de som du ofte finner på hotellrom.

2. Perfekt hårdag – hele dagen

Avhengig av hvilken frisyre bruden har valgt til den spesielle dagen, kan det være en god  idé å ha et redningssett med i vesken. Det kan være alt fra hårnåler og -spenner til hårspray eller voks.

3. Uten mat og drikke ...

Pakk alltid en müslibar eller en nøttemix med i vesken og en flaske vann. Det er nesten bombesikkert at verken du eller bruden i all travelheten får spist eller drukket nok under forberedelsene frem til vielsen, og det legger en demper på humøret å gå tom på sukker eller bli dehydrert underveis.

4. Kysseklar

"Du kan nå kysse bruden" – en mintpastill kan holde slimhinnene i gang gjennom både lett nervøsitet, hele ritualet og sikre en mintfrisk, kysseklar brud når øyeblikket kommer.

5. Hold sminken perfekt

Feller du en tåre i løpet av dagen, kan det gå ut over sminken. Med en concealer i vesken kan du korrigere for dagens begivenheter og holde brudens og ditt ansikt fint fra morgen til kveld.

6. Put a ring on it

Ringen pryder brudens høyre hånd, og resten av dagen skal den helt sikkert «flashes» utallige ganger. Derfor er det viktig at hendene er fuktet og velpleid. Neglelakk har det med å bli ramponert i de mange nye omgivelsene, så ha med en neglefil og neglelakk i riktig farge i vesken. I tillegg har jeg alltid med en liten håndkrem for å unngå tørre hender.

7. Vær godt forberedt på det norske været

Skulle det falle et par dråper, er det fint å være forberedt. En veskeparaply er en hit som kan redde brudens mange timer foran speilet fra å være bortkastet. Skinner solen derimot, er det også et par ting du skal være oppmerksom på. Solen kan fort få brudens ansikt til å blusse opp og endre på den planlagte makeup-looken. Så sørg for at det er en solkrem i vesken og kaldt vann til å holde kroppstemperaturen nede. VICHY har nettopp lansert en spray-on solkrem som kan sprayes over sminken.

8. Dans og duft

Dagen starter nesten alltid med lett travelhet og spenning. Så skal velkomstdrinken kanskje nytes i solen, og deretter skal man til bords med mange kysserunder avløst av brudevals og senere dansende gjester. Husk derfor alltid en parfyme eller deodorant i vesken.  VICHY’s anti-trace antiperspirant roll-on er et godt valg fordi den ikke lager merker på brudens eller din egen kjole, og så lukter den friskt og er lett parfymert uten å være for overveldende.

9. Uovervinnelig til solen står opp

Heller en painkiller enn en partykiller som f.eks. hodepine. Ha f.eks. en Paracet-brusetablett med i vesken. Ha den i et glass med vann, og du merker effekten nesten med det samme.

10. Snufs

For de av oss som er håpløse romantikere, er det fint å kunne stoppe de løpske gledestårene med et papirlommetørkle. Og det kan fort vise seg at papirlommetørklær kan brukes til mye annet i løpet av dagen.

Med dette lille "survival-kitet" ønsker leVICHYmag-redaksjonen deg en riktig gledelig bryllupsfest.

Våre ikoniske produkter

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

Mineraliserende Vulkansk vannsspray fra Vichy

( 5 kommentarer )

Kompakt Krem Foundation

Kompakt Krem Foundation

go to top