OK

OK Cancel

Thank you

Close

3 nordiske tween/teenage-favoritter til lange dager i solen

Nå er den endelig her. Siste skoledag og mange ukers sommereventyr venter for din tween/teenager. Sommerferien betyr også langt flere timer i solen enn de unge familiemedlemmene er vant til, så det er nå du som voksen skal være i forkant for at de unngår de uheldige solskadene.

De fleste av oss er oppmerksomme på å beskytte de helt små mot solen. Men når din tween/teenager på 10-15 år setter seg til middagsbordet med en rød solbrent nese, kinn og nakke, er det faktisk ikke bra. Problemet er at barn og unge glemmer alt om solens kraftige stråler når de har det gøy, og når først rødheten har oppstått er det for sent.

Med litt voksen oppfinnsomhet kan du enkelt forutse begivenhetenes gang. Det handler om å sørge for å få kjøpt noen accessories i form av en hatt, noe langermet og bl.a. en solbeskyttelsesstift som ungene faktisk synes er behagelig og kul.

I leVICHymag har vi vært på oppdagelse, og her får du tips til noen av sesongens beste funn.

Hodeplagg med stil

Hvis du også er blant dem som har vanskelig for å overbevise barna om å ha siesta i skyggen mellom 12 og 15, mens de andre skateboarder og sykler etter is, så er du ikke alene. En hatt er i så fall ditt beste kort på hånden. Ansikt, nakke og hodebunn er kroppens mest utsatte steder. En hatt beskytter hodet mot solstikk og ansiktet mot solskader. Vi gir hermed et par råd om hodeplagg som selv en tween/teenager vil synes er OK.

Bølleluen er gjenoppdaget i denne kule utgaven fra danske WOOD WOOD. Vi elsker hodeplagg som også beskytter ører og nakke, men faller du istedenfor for en av WOOD WOOD’s kule capser, kan den suppleres med VICHY’s solstift SPF 50 til de utsatte områdene. Solstiften passer også til å ha med i lommen.

WOOD WOOD’s bølleluer kan brukes av både gutter og jenter, men skal det være litt mere jentete, så er deres rosa eller hvite caps et godt valg.

Langermet T-shirt/bluse til lange dager i solen

Mindre hud i solen er en av Kreftforeningens viktigste råd - spesielt mellom 12 og 15. Men tykk, tung bomull er det siste din tween/teenager har lyst til å ta på i solen, så sørg for at det finnes et behagelig og smart alternativ. Vi har funnet et par flotte langermede overdeler som de fleste tweens vil ta på seg uten større diskusjon.

Other stories står bak denne luftige skjorteblusen til jenter i klassisk nordisk sommertema, som kan beskytte skuldre og armer på lange sommerdager.

Urbane coole unge herrer elsker nordiske WoodWood. Her er en langermet T-skjorte som bare er helt riktig. Fås i svart eller hvit.

Solkrem hjemmefra og så en solstift på farten

Solkrem hjemmefra er bra, og å utstyre dine tweens/teenagere med en solstift i lommen fullfører mission solbeskyttelse. Både VICHYs sol-lotions som f.eks. IDEAL SOLEIL sol-lotion og innovative nye solbeskyttelsesprodukter som f.eks. IDEAL SOLEIL Anti-Sand Milk eller  IDEAL SOLEIL oppfriskende Face Mist SPF 50, er et godt utgangspunkt hjemmefra. Men suppler alltid ved å gi din tween/teenager en IDEAL SOLEIL Solstift SPF 50+ med i lommen. Den kan nemlig brukes når som helst i løpet av dagen og beskytter f.eks nese , ansikt, hals og nakke effektivt med SPF 50. Og insister alltid på at ett av førstnevnte solbeskyttelsesproduktene skal være med, hvis de skal være lenge i solen som f.eks i en park eller på stranden. Du finner VICHYs solbeskyttelsesprodukter på ditt nærmeste apotek.

IDEAL SOLEIL Solstift SPF 50+ er akkurat passe til å ha med på farten.

Våre ikoniske produkter

Solstift SPF50+ til utsatte områder

Solstift SPF50+ til utsatte områder

go to top