OK

OK Cancel

Thank you

Close

Gi nytt liv til håret ditt med acai, protein og E-vitamin

Hver dag prøver vi å ha en effektiv hudpleie-rutine. En rutine som både fjerner sminke og urenheter, og skjemmer bort huden med fuktighetsgivende ansiktskrem.

Men har du funnet en effektiv rutine til håret ditt?
Hvis du sørger for å fjerne forurensningspartikler, stylingprodukter og tilfører riktig mengde pleiende ingredienser, vil det få håret ditt til å se sunnere og nyvasket ut, lengre.

Slik påvirker forurensning håret ditt

I løpet av en dag kommer vi i kontakt med forskjellige forurensende partikler og smuss. Det kan påvirke hvordan håret ditt ser ut og føles. Det kan bidra til å svekke hårkvaliteten og -teksturen, gjøre håret ditt mer elektrisk, og gir større sannsynlighet for at håret knekker og får splittede tupper.

Dercos Nutrients Detox: Til hår og hodebunn som har tendens til å bli fett

Har håret ditt lett for å bli fett? Da kan en riktig Detox-rutine kanskje hjelpe deg med å gjenskape balansen i håret og hodebunnen din, samt redusere en mulig overproduksjon av olje.

Med ingredienser som spirulinaekstrakt og kull kan Dercos Nutrients Detox Sjampo skånsomt rense hår og hodebunn for smuss, olje og forurensningspartikler. Håret og hodebunnen føles oppfrisket, og håret ser fyldigere ut. Kull fungerer som en magnet som skånsomt trekker forurensningspartikler ut, absorberer talg og urenheter. Håret etterlates med en ren, lett og fyldig følelse.

Når du vasker håret, er det viktig å ikke fjerne fukt og næringsstoffer. Og selv om du er vant til at håret ditt fort blir fett, bør du helst ikke hoppe over bruk av balsam, fordi det er balsamen som gir håret fukten det trenger for å ikke tørke ut.
Ved å bruke en lett balsam som Dercos Nutrients Detox Balsam, kan du tilføre fukt og lukke hårstråene uten å tynge dem.

Du har sikkert hørt det en million ganger før, men å vaske håret hver dag er ikke bra og kan tørke ut håret. For å friske opp håret mellom hver vask kan du i stedet bruke en tørrsjampo. Dercos Nutrients Tørrsjampo frisker opp håret med en gang, og gir mer struktur og volum.

Dercos Nutrients Vitamin: Til trist og livløst hår

Har håret ditt blitt trist og livløst? Å bruke ingredienser inspirert av naturen kan være en effektiv måte å gi lokkene dine mer glans og liv. Dercos Nutrients Vitamin Sjampo og Dercos Nutrients Vitamin Balsam inneholder betakaroten, E-vitamin, Aloe Vera og acai-ekstrakt. Sjampoen renser håret og hodebunnen skånsomt, mens balsamen sørger for at du får mest mulig ut av næringene i ingridiensene og hjelper til med å gi håret mer glans.

Dercos Nutrients Nutri Protein: Til tørt og skadet hår

Er håret ditt skadet av for mye sol, varmebehandling eller farging? For å få en effektiv hårpleie kan du bruke ingredienser inspirert av naturen som aminosyrer, pracaxiolje og quinoafrø-ekstrakt. Dercos Nutrients Nutri Protein Sjampo og Nutri Protein Hårmaske hjelper til med å styrke håret, reparere splittede tupper samt få håret til å se sunnere ut.

Bra hårdag med Dercos Nutrients

Vi har alle gode og dårlige hårdager, og det kan det være flere grunner til. Uansett hva som gir deg dine dårlige hårdager, kan Dercos Nutrients gi deg et valg inspirert av naturen. Du kan alltid forhøre deg på ditt lokale apotek om hva de anbefaler til din hårtype og dine behov.

Kjærlig hilsen, VICHY

Våre ikoniske produkter

NYHET

Detox Balsam

Detox Balsam

NYHET

Detox Sjampo

Detox Sjampo

NYHET

Detox tørrsjampo

Detox tørrsjampo

go to top