OK

OK Cancel

Thank you

Close

Nyt solen i alpinbakken

Ideal Soleil
Ideal Soleil


Følelsen du våkner med før en perfekt dag i bakken, er helt spesiell. Blå himmel, sol som steker og 15 centimeter med puddersnø som har kommet i løpet av natten. Du tar på deg ull og godt med tøy for det kalde været utendørs, og tenker på kakaoen du skal nyte i en solstol når du spiser lunsj. Du finner frem hjelmen og brillene, og går mot døren. Vennene dine venter, og dere er klare for nok en nydelig dag på ski. Ikke glem solbeskyttelse for ansiktet før du skal tilbringe en dag med sol og snø.

Snøen reflekterer sollyset


Huden din er kanskje litt vinterblek nå i skisesongen, men du trenger faktisk ikke å bruke bikini for å få litt brunfarge – og heller ikke for å bli solbrent. Visste du at snø kan reflektere inntil 85 prosent av solskinn, og at UV-nivået øker jo høyere opp i fjellet du er? Selv på kalde og overskyede dager, kan solen gjøre skade på huden din. UV-stråler kan gå rett gjennom skyene, det gjør at solkrem er like viktig uansett vær.

Husk solkrem i vintersolen


Din dagkrem inneholder kanskje solfaktor, og det passer perfekt i det nordiske klimaet mellom september og april. Skal du derimot på ferie i fjellene eller ut i åpen natur i løpet av vinteren, er det viktig å supplere med solkrem for bedre beskyttelse. Før du tar på deg beskyttende utstyr for skituren, bør du beskytte huden din. Sørg for å ta på solkrem minst 30 minutter før du går ut i vintersolen. Hvis du skal være ute hele dagen, ta med din Vichy Capital Soleil Pocket Size SPF 50 – den er i en praktisk størrelse som passer perfekt i lommen og gjør det enkelt å påføre når du er på farten! Husk å smøre ekstra utsatte områder som nese, panne, nakke, øreflipper og lepper.

Nyt solen med Capital Soleil


For ansiktet, ørene og nakken din er Vichy Capital Soleil fuktgivende ansiktssolkrem SPF 50+ perfekt. Den lette konsistensen er enkel å påføre og trekker raskt inn i huden. Den er også vannfast, og er derfor perfekt for fuktig vær og bakker med puddersnø. Beskytt deg mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som huden din får fuktighet – akkurat som fra en vanlig ansiktskrem. Den er testet på sensitiv hud.

Idéal Soleil SPF 50 creme
Idéal Soleil SPF 50 creme

Sjekk ut hele sortimentet av solbeskyttelse fra Vichys Capital Soleil serie

Bruk Vichy Capital Soleil Pocket Size SPF 50 for ultralett solbeskyttelse av ansiktet ditt. Kremen beskytter huden din fra de negative effektene UVA- og UVB-strålene fra vintersolen kan ha, og er tilpasset til sensitiv hud. Solkremen kommer i en praktisk størrelse, som gjør at den er enkel å ha med i lomma slik at du kan påføre et nytt lag på fjelltoppen eller under en solfylt lunsj.

Idéal Soleil SPF 50 stick
Idéal Soleil SPF 50 stick

Oppdag hele bredden til Capital Soleil her

Kos deg på ski i vinter, hilsen Vichy.

Våre ikoniske produkter

Fuktgivende Ansiktssolkrem SPF 50+

Fuktgivende Ansiktssolkrem SPF 50+

Solstift SPF50+ til utsatte områder

Solstift SPF50+ til utsatte områder

Oppfriskende Face Mist SPF 50

Oppfriskende Face Mist SPF 50

go to top