OK

OK Cancel

Thank you

Close

Michelle - Energy boosters i min hverdag, som inkluderer Minéral 89

«Namasté» – Min yogalærers myke stemme vekker meg fra meditasjonen. Jeg blunker langsomt øynene åpne, sender et smil mot min sidemann, som et innforstått takk for i dag. Luften er frisk, og septembers blå himmel forteller meg at dagen så vidt er begynt idet jeg slentrer hjem gjennom Frederiksbergs gater. Morgenen er min favorittid på dagen, og den tiden hvor jeg lader opp. 

Den summende lyden av byen som langsomt våkner, solen som stiger over grønne spir og duften av friskbrygget kaffe. For meg er en god morgen essensiell for en god dag, og derfor er det enormt viktig å starte dagen på best mulig måte, slik at jeg er klar for utfordringene den måtte bringe. De tre viktigste forutsetningene for at jeg «står opp på riktig fot», er å dra på trening, nyte god mat og hudpleie.

Derfor er yogatimen og den tilhørende gåturen hjem et ritual jeg prioriterer høyt i en ellers travel hverdag. Det føles simpelthen som å starte dagen med et frikvarter, hvor man legger merke til hva kroppen trenger for å være i balanse.

En god dag er en god frokost

Én ting jeg trenger hver dag er sunn mat, og dette bringer oss videre til trinn to i min morgenrutine. Frokost – dagens viktigste måltid. Det jeg spiser til frokost varierer etter humøret. Det kan være egg, chiagrøt eller noe annet som legger et godt grunnlag. Uansett hva jeg velger er det alltid ledsaget av en vitaminpille og en hjemmelaget ingefærshot. Jeg elsker den skarpe smaken av ingefær, og dessuten er den full av sink, krom og magnesium som stimulerer blodsirkulasjonen og gjør meg frisk. I dag er både ingefærshot og chiagrøt laget på forhånd, så alt jeg trenger å gjøre er å skru på radioen, starte kaffemaskinen og hoppe i dusjen.

Boost huden, ikke bare immunforsvaret

Etter en tur i den varme dusjen er vi kommet til det siste, men også det beste trinnet i min morgenrutine. Nemlig hudpleie. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er for meg å passe på huden min. Ikke kun for skjønnhetens skyld, men også fordi huden er kroppens største organ, og dens hovedfunksjon er å beskytte oss. For lite søvn, stress, luftforurensning og sol tærer på hudens krefter. Huden sover aldri, men den kan likevel bli utbrent dersom den ikke får hjelp til å lade opp. Og hvordan gjør man så det? Til å starte med er det viktig å sette sammen den riktige miksen av produkter i en god kvalitet, og følge en fast rutine. Her er mange av mine «go to»-produkter fra VICHY, og én av dem er min nye obession i min hudpleierutine, nemlig Minéral 89 Skin Booster. Men hva er en Skin Booster? Jeg vil beskrive den som hudens bodyguard, som styrker hudens barriere, beskytter mot forurensende partikler og booster hudens glød. Det jeg liker spesielt godt ved produktet er at det er effektivt, men kun inneholder 11 ingredienser – noe min sensitive hud virkelig elsker! Den består av 89 % mineralisert termalsk kildevann fra Vichy, og er rik på mineraler som booster hudens glød. Den andre hovedingrediensen, hyaluronsyre, er den hellige gral når det gjelder velfuktet hud, og den ingrediensen har jeg for lengst erkjent virkelig gjør en forskjell når det gjelder å holde huden myk og fyldig hele dagen. Men prøv selv Minéral 89 – resultatet taler for seg selv, og jeg er ikke i tvil om at dette blir en lang kjærlighetshistorie mellom meg og denne skin boosteren. 

Du bruker Minéral 89 direkte på nyrenset hud. Jeg påfører den i hele ansiktet og på halsen, og den geléaktige konsistensen sørger for at jeg ikke trenger å vente mange sekunder før jeg er klar for serum og krem. Som en siste finish påfører jeg litt IDEALIA BB Cream i ansiktet og en smule mascara. Hele herligheten tar mindre enn fem minutter, og så er jeg den beste versjonen av meg selv, klar til å #wintheday.

Våre ikoniske produkter

3-i-1 Rensepleie

3-i-1 Rensepleie

( 3 kommentarer )

go to top