OK

OK Cancel

Thank you

Close

Husker du å beskytte huden din på stranden?

Vi er heldige i Norge! På sommeren kan vi nyte lange dager på stranden, og lytte til den avslappende og fredfulle lyden fra bølgene. Alt takket være vår lange kystlinje og nordlige ferskvannssjøer. 

Men visste du at for eksempel sand, vind, vann og salt er faktorer som kan ødelegge for solbeskyttelsen?

Saltvann og klorvann

Etter en dukkert i havet kjenner du deg både svalere og freshere, men ikke glem at solbeskyttelsen din også trenger å oppfriskes. En kort stund i vannet kanredusere den beskyttende effekten. For at huden din ikke skal tørke ut på stranden bør du velge en solkrem som har en fuktighetsgivende og multiresistent formel, som for eksempel Capital Soleil Ultralett Solspray SPF30 til kropp og ansikt.

Sand

Når du ligger på håndkleet ditt eller i sanden, må du huske å være ekstra forsiktig. Solbeskyttelsen kan svekkes ved å gni huden mot håndkleet og sanden. Dessuten reflekterer selve sanden UV-strålene, til og med når du befinner deg i skyggen under en parasoll.

Vind

Når du har lagt deg på håndkleet ditt i skyggen under parasollen, kan kjølig havbris gi deg behagelig temperatur. Det er fordelen ved å befinne seg ved havet, men en utfordring for huden, ettersom det kan tørke den ut.

Mye mer enn SPF

Ikke stol blindt på gamle kunnskaper! Solbeskyttelsen din påvirkes av mye mer enn tiden du sitter i solen. Det kreves altså mer enn en SPF for å beskytte huden din! Derfor er det kanskje på tide å oppdatere din SPF og solrutinene dine, for å tilpasse dem mer etter når og hvordan du planlegger å tilbringe timene dine i solen

Beskytt solkapitalen i huden din

Gjennom å velge en bredspektret solkrem med høy solfaktor, som for eksempelCapital Soleil Ultralett Solspray SPF30 til kropp og ansik får du en multiresistent solbeskyttelse. De holder huden din beskyttet fra UV-stråler og fra faktorer på stranden som kan svekke solbeskyttelsen. Den kraftfulle hyaluronsyren og det termalske kildevannet fra Vichy som du finner i den sand- og vannresistente formulaen forhindrer at huden din blir uttørket av vind, salt og klor. Den kan også brukes på sensitiv hud. Med et praktisk munnstykke er Capital Soleil Ultralett Solspray SPF30 til kropp og ansikt enkel å påføre både på kroppen og i ansiktet. Og den fuktighetsgivende formelen reduserer risikoen for uttørkning som kommer av salt og klor. Den er vannresistent og kan brukes på sensitiv hud.

Strandbeskyttelse

Akkurat som motstandskraften i huden vår, er våre strender og hav noe vi må besytte og bevare! Alle ingredienser som brukes i Capital SoleilUltralett Solspray SPF30 til kropp og ansikt er valgt ut ifra deres påvirkning på miljøet innenfor tre viktige kriterier: respekt for livet i havet, naturlig nedbrytbart og fornybarhet.

Det trengs mer enn SPF for å beskytte huden på stranden og for å beskytte strendene, men med den rette solbeskyttelsen og kunnskapen blir dette enklere.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Beach Protect - Fuktgivende Solspray - SPF 30

Beach Protect - Fuktgivende Solspray - SPF 30

Hydrating Protective Water SPF 30

Hydrating Protective Water SPF 30

go to top