OK

OK Cancel

Thank you

Close

Fuktighetsgivende booster, serum og øyenpleie - fukt, fylde og glød

Fugtgivende-serum,-booster-og-øjenpleje-fra-Vichy-new.jpgFukt, Fylde og Glød - Minéral 89
Fukt, Fylde og Glød - Minéral 89Hver dag eksponeres huden vår for en rekke faktorer som kan etterlate sine spor.
Alt fra lange dager, søvnløse netter, bekymringer, fester, latter, diskusjoner og smil, til syklusen vår, solens UV-stråler, kulde, vind, forurensning og dehydrering påvirker huden vår.
Med tiden bidrar det alt sammen til at små aldringstegn begynner å vise seg, slik som fine linjer under øynene og at huden føles tørr, trist og uten glød.

Start dagen med en velfuktet hud

Våre morgenrutiner er sammensatt for å forberede oss mest mulig til dagen. Vi har alle våre helt egne rutiner som gir oss den beste starten. På samme måter har vi også forskjellige hudpleierutiner for huden vår som passer best til våre individuelle behov.
Alt etter om huden din viser tegn til aldring, tretthet, akne eller om du har fet eller tørr hud, er dette noe du selv tar deg av. Men det er én ting alle hudtyper har til felles, og det er behovet for en daglig fuktgivende boost.

Derfor har Vichy skapt en fuktighetsgivende serie, Minéral 89, som er din daglige fuktbooster. Minéral 89 består av effektive formler som bidrar til å gjøre huden mer motstandsdyktig overfor de ytre faktorene vi møter hver dag. Serien egner seg til både kvinner og menn som ønsker å friske opp huden og gi den ny glød. Med Minéral 89 sørger du for at huden får fuktighet og styrke allerede fra morgenen av.

Vichy-Minéral-89-NO.jpgVichy-Minéral-89-NO.jpg
Vichy-Minéral-89-NO.jpg

Produkter beriket med vulkansk vann fra Vichy og hyaluronsyre

Produktene i Minéral 89-serien har en formel med aktive ingredienser som tilfører huden fuktighet og styrker hudens naturlige hudbarriere.
En av de aktive ingrediensene er hyaluronsyre som utenom sine fuktighetsgivende egenskaper også forbedrer hudens fylde. Huden vil fremstå glattere og mer ensartet.
I tillegg inneholder hudpleieserien vulkansk vann fra Vichy som er rik på 15 mineraler og som effektivt styrker og balanserer huden.


Huden din fortjener en daglig fuktighetsboost

Før en travel dag, en god treningsøkt eller en kveld ute har du sikkert dine egne rutiner og ritualer som forbereder deg på det du har i vente.
Hvorfor ikke gi huden den samme oppmerksomheten med en boost som ivaretar styrken, spenstigheten og gløden?

Vichy Minéral 89 BoosterVichy Minéral 89 Booster
Vichy Minéral 89 Booster

Vichy Minéral 89 Booster Serum er beriket med fuktighetsgivende hyaluronsyre og vulkansk vann fra Vichy og bidrar med å styrke hudens barrierefunksjon.
Boosteren består av en hypoallergen formel og er fri for parfyme.
Den egner seg derfor til kvinner og menn i alle aldre og til alle hudtyper, også sensitiv.

Minéral 89 Booster Serum har en ultralett gelékonsistens som enkelt kan påføres og som raskt trenger inn i huden uten å etterlate den fettete. Du kan bruke boosteren på renset hud både morgen og kveld og forbedrede huden på den etterfølgende hudpleien f.eks. med et serum, en fuktighetsgivende krem og solkrem.
Uansett hvilken hudpleierutine du har vil denne boosteren styrke huden daglig og kompensere for fukttap.Synlig sunnere hud med fuktighetsgivende serum

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions SerumVichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum
Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum


Vil du gi huden din litt ekstra oppmerksomhet kan du supplere Minéral 89 Booster med Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum som er et regenererende og fuktighetsgivende serum formulert for svekket og stresset hud.

Serumet inneholder probiotiske fraksjoner og niacinamid og hjelper huden med å fremstå sunnere. Allerede etter første påføring vil huden føles fuktet og beroliget. Etter 4 ukers bruk vil også bekymringslinjer synes redusert, hudens elastisitet forbedret og huden vil fremstå mer ungdommelig med fornyet glød*.
Serumet har han lett og flytende konsistens som raskt absorberes og gir en øyeblikkelig frisk følelse.


Gi huden rundt øynene ekstra pleie

Vichy Minéral 89 EyesVichy Minéral 89 Eyes
Vichy Minéral 89 Eyes


Huden under og rundt øynene våre er fire ganger så tynn som i resten av ansiktet. Den er myk, ren og følsom, men den avslører også hva huden vår trenger.

Fine linjer og tegn til uttørking er ofte tydeligst på huden rundt øynene, og det er også der de første tegn på ekstern påvirkning blir synlige. Derfor bør du gi dette området litt ekstra pleie og kjærlighet.

Med Vichy Minéral 89 Eyes blir huden rundt øynene fuktet og får mer glød slik at du ser mer uthvilt ut.

Den inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre og koffein som gir øynene dine en perfekt start på dagen og den optimale avslutningen på dagen når huden har vært eksponert for eksterne faktorer. I tillegg gir algeekstrakt en lysnende effekt rundt øynene.

Fuktgivende omsorg for huden

Minéral 89 Sheet MaskMinéral 89 Sheet Mask
Minéral 89 Sheet Mask

Du kjenner kanskje følelsen av å endelig kunne synke ned i sofaen etter en lang og travel dag? Følelsen av ro og tanken på at du bare kan slappe av?

I de situasjonene skal du både passe litt ekstra på deg selv og huden din. Og hva er vel så bedre enn en fuktighetsgivende og revitaliserende ansiktsmaske?

Minéral 89 Sheet Mask er perfekt når du har litt tid for deg selv og når huden har behov for en boost. Masken gir ekstra fuktighet som varer i opptil 24 timer samtidig som den styrker hudbarrieren og gir en sunn glød.

VICHY – DEDIKERT TIL VITENSKAP OM SUNN HUD

*Forbrukertest på 52 deltakere

Våre ikoniske produkter

Eyes

Eyes

DIN DAGLIGE DOSE STYRKE FOR ET FIRSKT OG UTHVILT BLIKK

Sheet Mask

Sheet Mask

DIN EKSTRA DOSE STYRKE TIL HUDEN

Styrkende og Fuktgivende Booster

Styrkende og Fuktgivende Booster

( 10 kommentarer )

Probiotic Fractions Serum

Probiotic Fractions Serum

go to top