OK

OK Cancel

Thank you

Close

Slow Âge Night, inspirert av naturen

Slow Âge
Slow Âge

MORGENDAGEN STARTER I DAG... OG I NATT. Vår utvikling av Slow Âge Night krem & maske startet med inspirasjon fra naturen. Vi har valgt ut de beste ingrediensene inspirert av naturen for å gi huden din optimal beskyttelse mot eksterne faktorer som kan påvirke huden din og resultere i tegn på tidlig aldring. På denne måten kan skjønnheten din blomstre innenfra og du eldes i et naturlig tempo med rett beskyttelse.

Beskytt huden din og hjelpe den å restituere

For å beskytte huden din mot urbane aldringsfaktorer som UV-stråling, luftforurensning og stress, er det viktig å beskytte huden både på dagtid og om natten.

En boost fra naturen

Naturlig Resveratrol er en nøkkelingrediens i Slow Âge Night for å stimulere hudens eget antioksidant-forsvar mot eksterne faktorer. Resveratrol finnes druer (blant annet), og er kjent for sin klinisk beviste anti-age effekt. Slow Âge Night inneholder kun Resveratrol i sin 100% naturlige form.

For balansert hud

Andre viktige ingredienser i Slow Âge-serien inkluderer bifidus, kjent fra meieriprodukter, som hjelper til å gjøre huden vakrere ved å forsterke hudens motstandskraft og redusere sensitiv hud. Slow Âge Night inneholder også rotekstrakt fra Baïcalin og nikotinamid (vitamin B3) som natt etter natt hjelper deg å redusere fine linjer og pigmentering.

Og resultatet?

Resultatet snakker for seg selv. La Slow Âge Night bevise for deg hva den er i stand til, og etter noen uker vil du både se og kjenne en vesentlig forskjell på huden din.

Umiddelbart etter påføring vil huden føles fuktig, myk og behagelig*. Allerede morgenen etter vil huden føles revitalisert med en strålende og sunn glød. Etter bare fire uker vil du oppleve mykere hud, hvor både fine linjer og pigmentering synes mindre.

Så, om du gjør det du kan for å redusere stress og andre faktorer på dagtid, kan du stole på at Slow Âge Night gjør resten av arbeidet mens du sover. Du kan se frem til hud som er revitalisert med en strålende glød. Hver dag.

Sov godt, Vichy

Våre ikoniske produkter

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

go to top