OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kom inn i en enkel hudpleierutine før du fyller 30

Livet i 20-årene er fullt av tilbud og distraksjoner. Kanskje du fordeler tiden din mellom sene kvelder på byen, maraton av TV-serier, hard fysisk trening, eksotiske reiser og intensive studier. Siden du har mye du skal gjøre, bør du ta ekstra godt vare på huden din så den opprettholder sin naturlige glød og skjønnhet.

Hvis du vil bevare et friskt utseende og ikke allerede har etablert en daglig hudpleierutine, er det på tide å komme i gang med det nå. Men hvordan setter du opp en hudpleierutine som er effektiv, men også enkel? Svaret er at du booster den!

Et fuktighetsboost? Hva er meningen?

Fukt er viktig for at huden skal ha det bra, og være som den skal – frisk, ha nok fuktighet og ha en sunn glød. En booster for huden er ikke et produkt du bruker alene, men som er utformet for å booste hudpleierutinen din, samtidig som den lar de andre produktene få gjort jobben sin.

MINÉRAL 89 er den første boosteren fra VICHY. Den gir huden din sin daglige dose av oppfriskning, glød og fuktighet, som vil hjelpe deg å oppnå den perfekte huden du er ute etter. Den inneholder hyaluronsyre og hele 89% VICHY termalsk kildevann som er beriket med hele 15 mineraler og som får huden din til og umiddelbart føles bløtere og gjennomfuktet etter bruk. Den er velegnet til alle hudtyper og kan til og med brukes i områdene rundt øynene og leppene. Du kan bruke den hvis du har sensitiv hud, og den er perfekt om du har tørr hud. Den har en lett gelé-konsistens som trekker raskt inn og er uten parfyme.

En booster. Jeg skjønner. Men hvordan bruker jeg den?

Hvis du ønsker å bevare en sunn glød, trenger huden din en daglig rens etterfulgt av en booster. Om du bruker MINÉRAL 89 booster trenger du bare noen dråper som du skånsomt påfører huden før du bruker din ansiktskrem. Dette kan være en dagkrem eller både et serum og en dagkrem. MINÉRAL 89 booster er også perfekt å påføre før du tar i bruk din solkrem fordi den trekker raskt inn i huden.

Boost både din naturlige- og sminkede look

Uansett om du foretrekker en naturlig sminkefri-look eller liker å legge til litt farge i ny og ned, kan det hende du har lagt merke til at sminken din ser forskjellig ut på fuktet og tørr hud. En hud, som ikke har nok fuktighet, føles stram, ubehagelig og mindre glatt, og det vil gjøre sminken din mer ujevn. MINÉRAL 89 Booster kan brukes for å forberede huden din, før du påfører andre produkter som f.eks. foundation og concealer. Dette gjør at sminken din blir jevnere, og du trenger ikke å bekymre deg for at sminken din skal tørke ut raskt, siden boosteren hjelper deg med å holde på fukten hele dagen. Husk å rense av all sminke før du legger deg og påfør din booster en gang til - så kommer du til å våkne med en hud som er klar for en ny dag og ny sminke – eller kanskje du kommer til å tenke at du ikke trenger sminke i det hele tatt?

Anbefalinger til din hudpleierutine

Utover en daglig boost med MINÉRAL 89 etter du har renset huden, anbefaler vi disse produktene for å gjøre hudpleierutinen din komplett.

Før du bruker Minéral 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En rensemelk som samtidig er en toner og en øyesminkefjerner. Enkel å bruke morgen og kveld, og som ikke trenger å skylles av. Nyt den kremaktige og effektive formelen som passer til alle hudtyper – også sensitiv hud.

Etter du har brukt Minéral 89 booster:
2. Aqualia Thermal Face Serum
Med 97% ingredienser av naturlig opprinnelse styrker dette serumet huden, er effektivt i 48 timer og gir din hud optimal fuktighet hver dag.

3. Aqualia Thermal Light Cream
Gir en forfrisket, strålende og fuktet hud, og hjelper til å beskytte mot forurensende partikler. Opplev forbedret fukt uavhengig av omgivelsene dine. Aqualia Cream finnes også i en utgave for tørr hud.

Du kan utforske hele utvalget av VICHY-produkter her, hvor du også finner en løsning for alle din hudpleiebehov.

Nyt din nye hudpleierutine.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Rehydrating Serum

Rehydrating Serum

( 1 kommentarer )

Rehydrating Cream - Light

Rehydrating Cream - Light

( 21 kommentarer )

go to top