OK

OK Cancel

Thank you

Close

Emiliblog.dk: Om å være karrierekvinne og 100 % mamma DEL 2

Emilie Middelhart startet sin blogg emiliblog.dk i 2011, og tilhører derfor den lille gruppen av de første ekte livsstilsbloggerne og influncer i Danmark. Hun har alltid vært en entreprenør med stor E, og har i tillegg til bloggen vært involvert i justspotted.dk med sin mann Casper. Sammen bor de på Frederiksberg med deres 3 år gamle gutt Saxo, en liten på vei, og så elsker hun lukten av dansk sommerregn. Over en lunsj har vi satt den 28 år gamle entreprenør og fulltids-influencer inn for en prat om work-life balance, kvalitetstid, og om å akseptere seg selv for den man er.

Skjønnhet – den indre og den ytre

Emilie er selve symbolet på stilsikkerhet og casual coolness på beste storbyblogger-form, men i hele vår samtale tegnes et bilde av en person som er svært bevisst på det indre. Coaching og mindfulness er begge nøkkelord for Emilie. «Velvære er for meg å senke tempoet.» Det kan være noen timer hjemme med en kopp te, alene ved datamaskinen, at hun finner fred. Men også gjennom yoga, som Emilie nylig har oppdaget og omfavnet.

Over desserten i form av en banana split og en rabarbradessert, dreier samtalen seg naturlig nok over til mat. Emilie elsker søtsaker, og det er litt befriende for oss at det er tilsynelatende godt mulig å være topp influencer og fortsatt overgi seg til søthungeren med god samvittighet. Hun sier at hun prøver å finne sunnere alternativer til det søte. Ikke nødvendigvis med færre kalorier, men med ingredienser som er bedre for kroppen. (Psst! Du kan se hennes deilig smoothie-oppskrift nedenfor.)

Å velge ting som er bedre for kroppen betyr også at Emilie har valgt bort det meste av kjøtt i kostholdet sitt, og har levd som pescetarianer i nesten 11 år. Den lille familien elsker Aarstidenes vegetarkasse med enkle og raske oppskrifter, for som hun sier, gidder hun ikke stå i kjøkkenet i timevis og kutte grønnsaker. Kvalitetstid med familien er viktigere.

Emilies utseende er nordisk med naturlig makeup og sunt velpleid på en måte som absolutt ikke skyldes tilfeldigheter . I dag er det blonde håret lett bølget og huden stråler. Hun avslører at hun egentlig ikke har endret hudpleierutinen med alderen. At hun ikke er fanatisk og bruker hårprodukter med parfyme, unngår parabener og bruker hudpleieprodukter uten parfyme. Og hun har på seg en fin kjole som viser hennes fine, runde mage. Det er nemlig et fjerde familiemedlem på vei i den lille familien. Derfor var dagens luksusversjon av mindfulness også rettet mot graviditeten. Hun har nemlig nettopp innvilget seg en to-timers spa-behandling for gravide, som Emilie kom syklende fra før vårt møte på Cantina CPH.

August-baby på vei

Det som fyller det meste av Emilie i dag, er den lille jenta hun venter i august. Det kan merkes i samtalen, men også hvis du leser på bloggen, hvor de siste innleggene bl.a. har handlet om å finne et navn. Ikke et enkelt prosjekt, men hennes følgere bidrar med forslag. Når det gjelder graviditeten, føler hun seg litt mer avslappet enn den første gangen. Hun ønsker å følge reglene, men hun tar det hele med en større ro. For å holde seg i form har hun begynt på yoga, personlig trening og så svømmer hun hver uke i DGI-byens runde basseng. Hun gleder seg så mye til at tre blir fire. «Det har virkelig vært lett for meg å komme inn i mammarollen. Det blir dobbelt så fantastisk, men definitivt også hardt.»

Selv om det er baby på hjernen og familien er i fokus, er Emilie  fortsatt karrierekvinne. Så selvfølgelig er det også tid for entreprenørskap, sier hun mens vi forlater Cantina. «Jeg er faktisk i ferd med å starte opp min egen merkevare. Uten å si for mye blir det noe for den moderne forelder,» avslutter hun med et smil før hun henter sykkelen, tar farvel med en stor klem og setter kursen mot Saxos barnehage.

Hvis du skulle nevne 3 «go to»-skjønnhetsprodukter?

«Jeg er veldig glad i de ulike oljene. Min hud har en tendens til å være tørr, så jeg bruker olje både som sminkefjerner og på tørre områder under dagkremen. Jeg bruker mandelolje til ansiktet og aprikoskjerneolje til sønnen min, Saxo.»

«En god concealer er helt nødvendig for meg. Jeg har nemlig en litt lei tendens til å få ringer under øynene.»

«Jeg er veldig glad i leppepomader med litt farge for å fremheve leppene. Jeg synes leppestifter kan være litt tungt til hverdag, men litt farge på leppene liker jeg.»

Emilie er glad i søtsaker, men prøver å finne noen sunnere alternativer. Hennes favoritt for øyeblikket er en banan/kakao/daddel-smoothie som hun lager selv:

  • Frosne bananer
  • En spiseskje rå kakao
  • Et par dadler
  • Soyamelk

«Det er akkurat som en dessert. Og til tross for kaloriene, er det godt for kroppen.»
Les DEL 1 her.

Våre ikoniske produkter

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

Øyekrem mot aldringstegn under utvikling

go to top