OK

OK Cancel

Thank you

Close

Boost din anti-age rutine

Du har kanskje en anti-age hudpleierutine som fungerer for deg. Men vi har funnet en måte du kan booste den på. Tilfør et enkelt trinn til rutinen din og oppnå en fyldigere, samt strålende og fuktigere hud.

MINÉRAL 89 Booster er et must om du vil få mest mulig ut av hudpleierutinen din. Les videre for å finne ut hvorfor.

Få fylde og fukt med Minéral 89

Dehydrering fører til rynker, fine linjer og en trist hudtone som blir mer fremtredende. Hvis du drømmer om fyldig og strålende hud (hvem gjør vel ikke det) trenger du fuktighet. MINÉRAL 89 Booster er rik på naturens beste kilde til fukt: Hyaluronsyre. Et molekyl, som binder vann og kan holde 1.000 ganger sin egen vekt i vann – og derfor kan den tilføre huden din intens fuktighet når den absorberes.

Forsterk huden din og behold gløden

MINÈRAL 89 Booster gir huden din den ekstra dosen med fuktighet, som den trenger for å redusere aldringstegn forårsaket av dehydrering. Og det er ikke alt! Den kan også styrke huden din så den blir mer motstandsdyktig overfor de eksterne faktorer, som får huden til og aldres. Dette er takket være den høye konsentrasjonen av Vichy termalsk kildevann, rikt på mineraler og som har en dokumentert effekt på huden. Vichy´s termalske kildevann er både beroligende på huden og hjelper til med å balansere dens pH-verdi; de antioksiderende egenskapene, styrker huden og gjør den mer motstandsdyktig overfor eksterne faktorer. Og sist, men ikke minst, hjelper den huden med å restituere ved å akselerere cellefornyelsen på hudoverflaten.

Hvordan skal du bruke den?

Påfør den på tørr, ren hud morgen og kveld før du bruker serum og dag/nattkrem, og føl hvordan den øyeblikkelig fukter huden og gir den en boost. Den friske og lette boosteren trekker umiddelbart inn i huden, så du bruker ikke mange ekstra sekunder i hudpleierutinen din. I tillegg kan den trygt brukes på sensitiv hud og i området rundt øynene.

Anbefalinger til din hudpleierutine

Utoveren daglig boost med MINÉRAL 89, anbefaler vi disse produktene for å gjøre hudpleierutinen din komplett.

Før du bruker Minéral 89 Booster:
0. Pureté Thermale 3-in-1 Step Cleanser
En rensemelk som samtidig er en toner og en øyesminkefjerner. Enkel å bruke morgen og kveld, og som ikke trenger å skylles av. Nyt den kremaktige og effektive formelen som passer til alle hudtyper – også sensitiv hud.

Etter du har brukt Minéral 89 booster:
2. Liftactiv HA Epidermic Filler Serum
Dette lette anti-age serumet reduserer rynker. 

3. Liftactiv Supreme Face Cream
Liftactiv Supreme Face Cream er en av våre bestselgere. Og det er ikke uten grunn. Den er spesielt utviklet for rynker, slapp hud og trist hudtone og fungerer på alle hudtyper – til og med de mest sensitive. Bruk den om morgenen og nyt følelsen hele dagen.

3. Liftactiv Supreme Night Cream
Bruk Liftactiv Supreme Night Cream før du legger deg. Ved regelmessig bruk vil huden føles mer styrket, jevnere og mer strålende. Hva venter du på?


Du kan utforske hele utvalget av VICHY-produkter her, hvor du også finner en løsning for alle din hudpleiebehov.

Nyt din nye hudpleierutine.

VICHY
 

Våre ikoniske produkter

Serum 10

Serum 10

( 5 kommentarer )

go to top