FUKTIGHETSGIVENDE BOOSTER, SERUM, KREM OG ØYENPLEIE

Alt fra lange dager, søvnløse netter, latter og smil, til solens UV-stråler, kulde og forurensning påvirker huden vår. Med tiden bidrar det alt sammen til at små aldringstegn begynner å vise seg, slik som fine linjer under øynene og at huden føles tørr, trist og uten glød.

Start dagen med en velfuktet hud

Våre morgenrutiner er sammensatt for å forberede oss mest mulig til dagen. Vi har alle våre helt egne rutiner som gir oss den beste starten. På samme måter har vi også forskjellige hudpleierutiner for huden vår som passer best til våre individuelle behov.

 

Alt etter om huden din viser tegn til aldring, tretthet, akne eller om du har fet eller tørr hud, er dette noe du selv tar deg av av effektive formler som bidrar til å gjøre huden mer motstandsdyktig overfor de ytre faktorene vi møter hver dag. Serien egner seg til både kvinner og menn som ønsker å friske opp huden og gi den ny glød. Med Minéral 89 sørger du for at huden får fuktighet og styrke allerede fra morgenen av.

Produkter beriket med vulkansk vann fra Vichy og hyaluronsyre

Produktene i Minéral 89-serien har en formel med aktive ingredienser som tilfører huden fuktighet og styrker hudens naturlige hudbarriere.

 

En av de aktive ingrediensene er hyaluronsyre som utenom sine fuktighetsgivende egenskaper også forbedrer hudensfylde. Huden vil fremstå glattere og mer ensartet.

 

I tillegg inneholder hudpleieserien vulkansk vann fra Vichy som er rik på 15 mineraler og som effektivt styrker og balanserer huden.

Huden din fortjener en daglig fuktighetsboost

Før en travel dag, en god treningsøkt eller en kveld ute har du sikkert dine egne rutiner og ritualer som forbereder deg pådet du har i vente.

 

Hvorfor ikke gi huden den samme oppmerksomheten med en boost som ivaretar styrken, spenstigheten og gløden?

 

Vichy Minéral 89 Booster Serum er beriket med fuktighetsgivende hyaluronsyre og vulkansk vann fra Vichy og bidrar med å styrke hudens barrierefunksjon.

 

Boosteren består av en hypoallergen formel og er fri for parfyme.

 

Den egner seg derfor til kvinner og menn i alle aldre og til alle hudtyper, også sensitiv.

 

Minéral 89 Booster Serum har en ultralett gelékonsistens som enkelt kan påføres og som raskt trenger inn i huden uten å etterlate den fettete. Du kan bruke boosteren på renset hud både morgen og kveld og forbedrede huden på den etterfølgende hudpleien f.eks. med et serum, en fuktighetsgivende krem og solkrem.

 

Uansett hvilken hudpleierutine du har vil denne boosteren styrke huden daglig og kompensere for fukttap.

Synlig sunnere hud med fuktighetsgivende serum

Vil du gi huden din litt ekstra oppmerksomhet kan du supplere Minéral 89 Booster med Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum som er et regenererende og fuktighetsgivende serum formulert for svekket og stresset hud.

 

Serumet inneholder probiotiske fraksjoner og niacinamid og hjelper huden med å fremstå sunnere. Allerede etter første påføring vil huden føles fuktet og beroliget. Etter 4 ukers bruk vil også bekymringslinjer synes redusert, hudens elastisitetforbedret og huden vil fremstå mer ungdommelig med fornyet glød.

 

Serumet har han lett og flytende konsistens som raskt absorberes og gir en øyeblikkelig frisk følelse.

Gi huden rundt øynene ekstra pleie

Huden under og rundt øynene våre er fire ganger så tynn som i resten av ansiktet. Den er myk, ren og følsom, men denavslører også hva huden vår trenger.

 

Fine linjer og tegn til uttørking er ofte tydeligst på huden rundt øynene, og det er også der de første tegn på ekstern påvirkning blir synlige. Derfor bør du gi dette området litt ekstra pleie og kjærlighet.

 

Med Vichy Minéral 89 Eyes blir huden rundt øynene fuktet og får mer glød slik at du ser mer uthvilt ut.

 

Den inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre og koffein som gir øynene dine en perfekt start på dagen og den optimale avslutningen på dagen når huden har vært eksponert for eksterne faktorer. I tillegg gir algeekstrakt en lysnende effekt rundt øynene.

Fuktgivende omsorg for huden

Minéral 89 Fuktighetsgivende Krem er en daglig fuktighetsgivende krem uten parfyme, som passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud.

 

Når huden din utsettes for daglige påkjenninger, kan den bli svekket og miste essensielle elementer som vann, mineraler, lipider, vitaminer og hyaluronsyre. Vichy har samlet kraftfulle ingredienser i en frisk og lett krem som smelter inn i huden og gir en langvarig fuktighetsgivende effekt i opptil 72 timer. Samtidig hjelper kremen med å gjenopprette hudens barrierefunksjon.

 

Minéral 89 Fuktighetsgivende Krem er testet under dermatologisk kontroll og er ikke-komedogen. Den kan brukes både i ansiktet og på øyeområdet.

 

Kremen finnes nå også i en rik versjon, som er perfekt for tørr og sensitiv hud: Minéral 89 100T Fuktboostende Rik Krem. Kremen gjenoppbygger hudens barrierefunksjon og tilfører fuktighet i 100 timer.

 

Påfør rikelig mengde av kremen på huden din om morgenen og kvelden etter bruk av Minéral 89 Booster Serum for å oppnå de beste resultatene.

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN