Tre gylne tommelfingerregler til å velge din deodorant

Hvis du ikke er sikker på hva du skal se etter når du velger deodorant, tar vi en titt på tre viktige kriterier: Flekker, beskyttelse og enkel påføring.

Si nei til flekker

Flekker er et av de vanligste problemene når det gjelder deodoranter og antiperspiranter. Disse naturlige rådene kan hjelpe deg med å få skjortene tilbake til sitt opprinnelige utseende, men det beste er å ta hånd om roten til problemet ved å velge et produkt med 48-timers effekt som er utviklet for å unngå flekker.

Selv om det er avgjørende at antiperspiranten din er effektiv mot svette og lukt, bør produktet du velger ikke etterlate hvite flekker.
Velg et produkt, som Vichy Homme Deo Shirt Protection 48T, som er spesielt utviklet for å unngå gule og hvite flekker. I en forbrukertest med 75 personer rappoterte 95% at klærne holdt seg friske og flekkfrie etter fire ukers bruk.

Føl deg beskyttet mot svette på jobb og hjemme.

Det kan iblant være vanskelig å holde hodet kaldt i travle perioder i byen, men du skal kunne stole på deodoranten din uansett. En roll-on deodorant som tørker raskt er perfekt når du gjør deg klar om morgenen, men hvis du ønsker å føle deg ren når du er på farten, bør du ha en spraydeodorant i skapet på jobben for umiddelbar friskhet.

Spar tid med en hurtigtørkende deodorant

Effektivitet og toleranse er to av de viktigste faktorene når du skal velge den riktige deodoranten. Velg et produkt som tørker raskt uten å etterlate flekker slik at du føler deg oppfrisket dagen lang.

HUD ANALYSE

DREVET AV SKINCONSULT AI

IDENTIFISER DINE HUDPRIORITETER

START ANALYSEN DIN