KREMER OG ANSIKTSPLEIE TØRRHET

Hudbarrieren kan miste sin beskyttende funksjon på grunn av eksterne faktorer, den holder på mindre vann og blir derfor tørr og rød. Minéral 89 Ansiktskrem til tørr hud er formulert med hyaluronsyre, som tilfører huden fuktighet, og squalane, som styrker hudbarrieren og forsegler hudens fuktighetsbalanse.

Ofte stilte spørsmål
Om TØRRHET

S1: Hvilken ansiktskrem er best til tørr hud?

Aqualia Thermal Rehydration Rich til tørr/svært tørr hud, som fukter i 24 timer takket være innholdet av aktive ingredienser: Vichy vulkansk vann, hyaluronsyre og glyserin. For et parfymefritt alternativ anbefaler vi Minéral 89 Ansiktskrem, som ogå gir langvvarig fuktighet og er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

S2: Hvorfor er ansiktet mitt tørt selv om jeg bruker en krem?

Kremer som inneholder forseglende ingredienser (f. eks. sheasmør og squalane) forebygger tørrhet, fuktighetsbevarende ingredienser (f. eks. hyaluronsyre og glyserin) kan bidra til å øke vanninnholdet i hudcellene. For å øke fuktigheten kan du bruke et serum som Vichys Minéral 89 Booster Serum, som er beriket med kraftige ingredienser som 89% styrkende Vichy vulkansk vann og fuktighetsbevarende hyaluronsyre. Forsegl deretter fuktigheten og reduser vanntapet med en rik ansiktskrem for tørr hud som Aqualia Thermal Rehydration Rich for tørr/svært tørr hud, beriket med vulkansk vann fra Vichy, vegetabilsk plantesukker (mannonse) og forseglende sheasmør for en frisk og fuktig hud i 24 timer.

S3: Hvordan pleier jeg tørr hud i ansiktet om vinteren?

Vinteren er den offisielle årstiden for tørr hud. Følg denne 2-trinnsrutinen for å unngå dette sesongbetingede ubehaget og øke fuktigheten. Påfør først et serum som Vichy Minéral 89 Booster Serum, som er velegnet til sensitiv hud og tilfører huden fuktighet i opptil 24 timer. Velg deretter en fuktighetsgivende ansiktskrem som Aqualia Therman Rehydration Rich til tørr/svært tørr hud med en tykk konsistens, som gir intens fukttilførsel takket være aktive ingredienser som hyaluronsyre, styrkende Vichy vulkansk vann og mannose ( vegetabilsk plantesukker), som sammen bidrar til å balansere fuktighetsbalansen i huden.