KREMER OG ANSIKTSPLEIE ALDRINGSTEGN

Med alderen mister huden sin elastisitet, og kollagenproduksjonen bremses naturlig ned, noe som skaper rynker, fine linjer, tap av fasthet og en hud som ser trøtt ut. Selv om du ikke kan skru tiden tilbake, kan Liftactiv Specialist-serien holde den i sjakk med ansiktskrem til aldrende hud formulert til å hydrere og redusere synlige aldringstegn hver dag.

Ofte stilte spørsmål
Om ALDRINGSTEGN

S1: Hvor gammel bør du være for å bruke rynkekrem?

Jo tidligere jo bedre. Med tiden mister huden kollagen - en naturlig prosess ingen kan stoppe. Men ved å påføre ansiktet rynkekrem i 20-årene og 30-årene, som Liftactiv Collagen Specialist som inneholder Pro-Collagen-peptider hjelper du hudens cellefornyelse som gjør at du aktivt bekjemper aldringstegn forårsaket av kollagentap.

S2: Hvilken krem er bra mot rynker på halsen?

Neovadiol Phytosculpt er Vichy's første anti-age, oppstrammende krem til hud i overgangsalderen. Kremen virker målrettet på synlige aldringstegn og styrker, strammer opp og gir et mer ungdommelig utseende.

S3: Hvordan virker rynkekrem?

Vichys ansiktskrem mot rynker, Liftactiv Collagen Specialist er fylt med dokumenterte anti-age ingredienser som peptider som booster cellefornyelsen og bekjemper aldringstegn forårsaket av kollagentap. Formuleringen inneholder også niacinamid, som effektivt bekjemper pigmentflekker.