ANSIKTSSERUMER OVERGANGSALDER

Hud i overgangsalderen får rynker, løsere hud og mister fastheten, noe som skylles store hormonelle endringer. For å kompensere for de synlige tegnene overgangsalderen har på huden, har Vichy's eksperter utviklet det beste ansiktsserumet for overgangsalderen: Neovadiol Meno 5 BI-Serum er pakket med aktive ingredienser, som Proxylane, B3-vitamin og Omega 3,6,9 fettsyrer og gir huden intens næring, reduserer rynker og pigmentflekker.

Ofte stilte spørsmål
Om OVERGANGSALDER

S1: Kan overgangsalderen forårsake tørr hud i ansiktet?

Overgangsalderen kan føre til store forandringer i en kvinnes kropp, blant annet lavere nivåer av østrogen, som er ansvarlig for produksjonen av huden kollagen og naturlige oljer. Som et resultat blir huden tørr, spesielt i ansiktet hvor huden er tynnere og fortsetter å bli med alderen.

S2: Hva er det beste ansiktsserumet til hud over 50 år?

Neovadiol Meno 5 BI-Serum er formulert spesifikt til huden under og etter overgangsalderen med Proxylane, Glykolsyre, Omega 3, 6, 9 fettsyrer, B3-, CG- og E-vitamin og har 5 dokumenterte fordeler: (1) strammer opp, (2) gir en strålende hud, (3) gir næring, (4) har anti-rynke effekt og (5) forbedrer pigmentflekker på huden forårsaket av aldring.

S3: Kan overgangsalderen forårsake (mørke flekker) pigmentflekker i ansiktet?

Ja, mørke flekker, også kalt melasma, kan særlig oppstå på kinnene, overleppen, og pannen som følge av en kombinasjon av hormonelle forandringer og soleksponering. Å påføre en bredspektret solkrem hver dag kan forhindre fotoaldring (aldring forårsaket av solen).