SJAMPOER HÅRTAP PGA. KNEKT HÅR

Hårtap er et resultat av bestemte faktorer som aldring, kjønn, hormonelle og kroppslige endringer som fødsel: Hårets livssyklus blir avbrutt, noe som forkorter hårveksten betydelig og gjør håret tynnere. Vichy Dercos sjampo til hårtap pga. knekt hår er beriket med Aminexil og
er designet til å bekjempe hårtap pga. knekt hår og til å styrke håret fra rot til spiss.

Ofte stilte spørsmål
Om HÅRTAP PGA. KNEKT HÅR

S1: Hvilken sjampo er bra mot hårtap pga. knekt hår?

Vichy's Energigivende Sjampo er designet til å bekjempe hårtap ved å styrke håret og redusere knekte hårstrå, samt gi et varig volum. Sjampoen er beriket med Aminexil og Niacinamid (B3-vitamin). Formuleringen er velegnet til sensitiv hodebunn og velegnet til daglig bruk.

S2: Forårsaker volumgivende sjampo hårtap?

Visse volumgivende sjampoer kan forårsake hårtap siden de inneholder ingredienser utviklet for ikke å skylle ut og feste seg til hårstråene dine for å skape den midlertidige følelsen av å være tykkere og mer voluminøs. Siden de ikke skylles ut, sitter de i hodebunnen din og kan forårsake betennelse, blokkere og irritere hårsekkene som forårsaker at sunn hårvekst stopper og til slutt faller ut.

S3: Forårsaker rensende sjampo hårtap?

Rensende sjampoer er formulert med høyere nivåer av overflateaktive stoffer enn andre sjampoer for å fjerne opphopning av rester fra balsam og stylingprodukter. Dessverre fjerner de også noen av hårets naturlige oljer som holder det glansfullt og fuktig, spesielt hvis de brukes for ofte, noe som kan føre til hårtap.