OK

OK Cancel

Thank you

Close

HUDENS ALDRINGSALGORITME UTVIKLET
I SAMARBEID MED DERMATOLOGER.

IDENTIFISER HVA SOM ER VIKTIGST FOR HUDEN DIN
FOR Å FINNE DEN RIKTIGE HUDPLEIEPROTOKOLLEN FOR DEG.

Start nå

Skanner 7 tegn på aldring

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Solbeskyttelse – et «must have» i hudpleien hele året

På sykkel gjennom byen en høstmorgen, på løpestien i den lokale parken, på lekeplassen med barna dine og en varm kaffe «to go». I takt med at kalenderen peker på høsten tenker de færreste av oss på solbeskyttelse, men dette bør du revurdere.

Selv om man ikke skulle tro det, så trenger solstrålene gjennom både skyer og regn også her i Norden. Det betyr at vi eksponeres for solens skadelige UVA- og UVB-stråler året rundt, og det er derfor en svært god idé å bruke solbeskyttelse hele året hvis du vil sikre at huden skal eldes vakkert. Eksponering for UVA-stråler er nemlig hovedårsaken til at huden eldes, da de påvirker hudens kollagen og elatstinfibre, som nettopp er det som holder huden smidig.

Flott hud hele livet

Det handler ikke om å stoppe det å bli eldre, men å eldes med eleganse. Dette kan vi gjøre ved å beskytte og styrke huden. Derfor har VICHY på bakgrunn av 9 års forskning utviklet SLOW AGE-serien (som du kanskje har lest om på leVICHYmag), slik at du ikke trenger å velge mellom beskyttelse og velpleid hud. Serien inneholder en lett ansiktskrem med SPF25 til alle slags hudtyper, en rikere ansiktskrem med SPF30 som også gir UVA-beskyttelse, samt en øyekrem som motvirker tørrhet og poser under øynene. Felles for kremene er at de senker forekomsten av aldringstegn med innholdet av baicalin (antioksiderende rotekstrakt) + bifidus fra probiotika og Vichy termalsk kildevann. Du skal bare påføre kremen på nyrenset hud, lukke øynene og nyte den lette, rene duften.

Oppgrader sminkevesken

Nå har du en flott og fuktig base som er klar for makeup. Vil du booste huden med ekstra beskyttelse og en flott finish? Eller ringte vekkerklokken litt for sent i morges, og skal det hele gå litt raskt? Da er VICHYs IDÉALA BB Cream det multitaskende produktet som bør få en fast plass i din sminkeveske. IDÉALA BB Cream utjevner hudtonen som en lett/medium dekkende foundation, og inneholder også SPF25. Kremen er perfekt til å ha med på farten, blender enkelt inn i huden, og tar kun to minutter å påføre enten du er på toget, foran speilet eller hvor enn du måtte være. 

Hos redaksjonen er den blitt en favoritt til hverdagens mer naturlige makeup, men også som primer under en flott fest-makeup. Hvis du kun skal velge ett hudpleie-/sminkeprodukt i dag, så la det være VICHYs IDÉALA BB Cream. Huden din vil takke deg for det!

Våre ikoniske produkter

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Rik Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 30)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

Lett Dagkrem mot aldringstegn under utvikling (SPF 25)

( 7 kommentarer )

go to top