OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ikke la svetten stoppe deg

Deodorant

Svetting er bra for kroppen og helsen vår. For dem som svetter ekstra mye, kan dette være ubehagelig og sjenerende. Med denne deodoranten får alle sjansen til å ta kontrollen tilbake over armhulene.
La oss si det en gang for alle: det er bra å svette. Det er en helt naturlig og en nødvendig mekanisme for kroppen for å holde en sunn og stabil kroppstemperatur. Hvis kroppen din blir for varm, begynner den å svette for å avgi overflødig varme. Det er ikke noe pinlig med å svette - alle kropper gjør det.

Den ene tingen som gir svetten sitt dårlige rykte er lukten. Svetten i seg selv er faktisk luktfri. Det er når svetten kommer i kontakt med bakterier på huden og begynner å bryte ned til syrer, at den særegne lukten blir skapt*. Denne prosessen er også naturlig. Det kan imidlertid være til sjenanse for mange - så tusen takk til anti-perspirantdeodoranter!

La anti-perspiranter gjøre jobben sin
Anti-perspirantdeodoranter virker ved å redusere svetteproduksjonen og fjerne lukt. Deodoranter som ikke har denne egenskapen nøytraliserer lukten, men stopper ikke svetteproduksjonen som etterlater våte merker i armhulene.

Vichy Anti-Trace Anti-perspirant Deodorant Roll-on 48T** er en anti-perspirantdeodorant med langvarig effekt mot kraftig svetting. Den er for alle – menn og kvinner – som svetter mye eller som noen ganger får plutselige svetteutbrudd om dagen og natten. Vichy Anti-Trace Anti-perspirant Deodorant Roll-on 48T passer til sensitiv hud og etterlater huden frisk og glatt samtidig som du holder deg svettefri hele dagen. Den etterlater heller ikke hvite merker eller gule flekker på tøyet.

Gjenvinn armhulene dine
Unormal og overdreven svette, også kalt Hyperhidrose, er vanligere enn de fleste av oss tror. Hyperhidrose er en medisinsk tilstand preget av store mengder svetteproduksjon i en grad der den gir en sosial utilpasshet. Det anslås at 5,5 prosent av befolkningen i den vestlige verden har denne tilstanden***. Selv om det ikke kan kureres, er det første trinnet for å minimere det med riktig anti-perspirant deodorant. Vi foreslår Vichy Anti-Trace Anti-perspirant Deodorant Roll-on 48T for langvarig beskyttelse mot kraftig svette. Kontakt alltid lege eller hudlege hvis du opplever noe som er bekymringsfullt.

VICHY

*Tove Agner, speciallæge fra sundhet.dk: Sved. 19.08.2019.
**Instrumental test, 30 volunteers.
***Klinisk Vejledning fra Dansk Dermatologisk Selskab: Klinisk vejledning for udredning og behandling af hyperhidrose. 2018.

Våre ikoniske produkter

Anti-Trace Anti-perspirant Deodorant Roll-on 48H

Anti-Trace Anti-perspirant Deodorant Roll-on 48H

( 2 kommentarer )

Antiperspirant Deodorant Roll-on 72H mot sjenerende svette

Antiperspirant Deodorant Roll-on 72H mot sjenerende svette

( 1 kommentarer )

Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til sensitiv hud

Mild Antiperspirant Deodorant Roll-on 48H til sensitiv hud

Beauty Deodorant 48H Antiperspirant

Beauty Deodorant 48H Antiperspirant

( 1 kommentarer )

go to top