OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hva er din huds alder? Finn ut hva slags anti-age-rutine som passer deg

LiftActiv

Vi må endre hudpleierutinen vår igjennom livet. Når vi nærmer oss 35-årsalderen har mange av oss et fullspekket liv hvor vi skal rekke både jobb og barn, og våre gleder og sorger begynner å bli mere synlig i ansiktet vårt. I tillegg minsker produksjonen av kollagen i huden. Til sammen gjør dette at huden vår får tydeligere aldringstegn – rynker titter frem, huden mister fastheten sin, teksturen endrer seg, og det samme gjør hudtonen. Sakte, men sikkert, kommer aldringstegnene frem.

De første aldringstegnene viser seg i ansiktet vårt. For noen er disse tegnene vanskelig å akseptere, for andre passer det bedre med hvordan man kjenner seg på innsiden. Noen kvinner aksepterer hudens aldring, og andre foretrekker å pleie huden for å bremse tegnene og for å beholde en ungdommelig glød lengere.

Hudens to aldringsfaser har ulike behov
Anti-aldringsproduktene fra Vichy Liftactiv er både til hud som begynner å vise tegn på aldring, og for hud med synlige rynker.

Liftactiv består av to serier som passer til ulike behov, og som hjelper med å beholde hudens fasthet og beskytte den mot tegn på aldring. Begge seriene er for aldrende hud, men Liftactiv Collagen Specialist er en avansert anti-aldringsserie som motvirker rynker, fine linjer og pigmentforandringer, samt forbedrer hudens tekstur, hvor serien Liftactiv Supreme er en enklere anti-age serie med fokus på rynker, fylde og fasthet.

Utsett aldringstegn med Liftactiv Collagen Specialist
I 35-årsalderen begynner de første tegnene på aldring å vise seg på den fine huden i ansiktet. De fleste kvinner i denne alderen lever hektiske liv, og har derfor ikke tid til å prioritere å finne hudpleieprodukter som passer hudens endrede behov. Derfor er det viktig og kunne stole på at hudpleieproduktene fungerer som de skal.

Her er Vichy Liftactiv Collagen Specialist et godt valg. Produktene har effektiv virkning for anti-age, og du ser med en gang resultat på hud som begynner å få rynker. Resultatet forbedres også gradvis under 1, 2, 4 og 8 ukers bruk.

Serien består av tre produkter som alle burde være en del av din daglige hudpleierutine.

Liftactiv Collagen Specialist er en avansert og innovativ dagkrem som booster fornyelsen av celler på hudens overflate og bekjemper aldringstegn som for eksempel rynker, forandring i hudtonen og teksturen. Den får effekt gjennom å kompensere for synlige effekter av minsket kollagen-produksjon med sine aktive ingredienser som anti-aging-peptider og Cg-vitamin. Fra første påføring forbedres hudens fasthet, og med daglig bruk kommer gradvise forbedringer som minskede rynker, forbedret fasthet og reduserte pigmentforandringer.

Hvis du er mest utendørs, eller på dager der du vet at du skal være det, kan du med fordel bruke Liftactiv Collagen Specialist SPF25 som dagkrem. Da beskytter du huden din fra UVA- og UVB-stråler, uten at du trenger å gå på kompromiss med din daglige hudpleierutine.

Et meget effektivt supplement til serien er NYHETEN Liftactiv Specialist Peptide-C ampuller, som kommer i pakker med 10 eller 30 ampuller. Det er et innovativt produkt for å beskytte ansiktet og består av kun ti ingredienser i en effektiv kombinasjon, og reduserer både vannrette og loddrette rynker samt forbedrer hudens fasthet. Påfør ampullen før din daglige hudpleierutine ved å massere produktet i ansiktet, på halsen, brystet og øyeområdet (unngå øyelokkene). Allerede etter første bruk vil huden føles glattere, mykere og mer behagelig.

Ta vare på din aldrende hud med Liftactiv Supreme
De av oss over 40 år, er sannsynligvis allerede kjent med rynkene i ansiktet vårt. Det kan være rynkene har vært der en stund, især om man ikke har gjort noe for å forebygge dem, og de vil derfor kun bli større og flere, dersom man ikke gjør noe for å redusere dem.

Serien Liftactiv Supreme er til de av oss som allerede har rynker og en hud som savner fasthet, og som ønsker å ta vare på huden på en god måte.

Som base i din hudpleierutine bør du bruke Liftactiv Supreme for enten normal/kombinert hud eller tørr hud, for å hjelpe med å minske rynker og gjøre huden fastere. Den jevner ut huden og gjør dine ansiktstrekk mer fremtredende og får deg til å se freshere ut. Om du bruker den hver dag, vil du få færre synlige rynker etter én måned.

For å gi huden din ekstra omtanke kan du begynne din daglige hudpleierutine med Liftactiv Supreme Serum 10 som er utviklet for å forebygge tegn på aldring gjennom å redusere rynker, forbedre gløden og fastheten i huden og gi den en generell følelse av friskhet. Serumet inneholder hyaluronsyre som er kjent for å gjenoppbygge hudens volum, som naturlig forsvinner med alderen.

For å styrke huden i løpet av natten bør du bruke Liftactiv Supreme nattkrem, en avansert anti-rynkekrem som forandrer din hud ved å etterlate den glattere, fastere og med mer glød. Kremen er testet og har bevist effekt på synlige rynker i pannen, mellom og ved siden av øynene, etter kun to ukers bruk. Kremen er enda mer effektiv om den brukes i en måned eller lenger.

Bruk Liftactiv Supreme øyekrem til den følsomme huden rundt øynene – fra øyenbryn og til de små rynkene i øyekroken. Med ingredienser som rhamnose, koffein, adenosine, E-vitaminderivat og vulkansk vann fra Vichy kommer huden rundt øynene dine til å bli revitalisert og fuktet.

Vichy har altså to Liftactiv-serier som begge bidrar til å motvirke tegn på aldring. Liftactiv Collagen Specialist er mer avansert og er effektiv mot rynker, samt forbedrer hudtonen og hudens tekstur. Den enklere serien Liftactiv Supreme fokuserer på rynker, fylde og fasthet.

Forhåpentligvis finner du den rette for deg.
VICHY

Våre ikoniske produkter

Collagen Specialist Dagkrem SPF25

Collagen Specialist Dagkrem SPF25

Supreme Nattkrem

Supreme Nattkrem

go to top