OK

OK Cancel

Thank you

Close

Frigjør hudens potensial for å beholde et ungdommelig utseende!

 • favoris

Liftactiv Collagen Specialist. Liftactiv Hyalu Mask. Liftactiv AOX 10-day skin cure. Bruk dem sammen for å få en effektiv anti-age rutine. Les videre og finn ut hvorfor!

Liftactiv Collagen Specialist: Korrigerer aldringstegn forårsaket av kollagentap

Når kollagenproduksjonen avtar, kan det medføre til rynker og slapp hud og ansiktskonturen blir mindre definert fordi huden aldres. Den avanserte formelen i Liftactiv Collagen Specialis er effektiv på alle typer aldringstegn som huden din får, sånn som rynker, pigmentflekker, tap av spenstighet og udefinert ansiktskontur. Bruk den daglig for å få synlige resultater dag for dag, uke for uke.

Liftactiv Hyalu Mask: Kompenserer for det naturlige tapet av hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et molekyl som produseres naturlig i kroppen, og som har evnen til å tilføre huden 1000 ganger sin egen vekt i vann. Med alderen faller nivået av hyaluronsyre, men med vår nye Liftactiv Hyalu Mask kan du øke mengden med hyaluronsyre i huden din.

Formelen kombinerer lette og tunge molekyler som fungerer på forskjellige måter for å gi fukt og fyldighet til huden. De store molekylene fungerer på hudoverflaten og forsterker hudbarrieren. De lette molekylene trenger dypere inn for å gjenopprette hudens fleksibilitet og ungdommelighet.

Liftactiv AOX 10-day skin cure: Skjem deg bort med en antioksidantbehandling

En travel eller hektisk livsstil kan føre til oksidativt stress som viser seg på huden din. Det samme gjelder eksponering for UV-stråler, forurensning eller usunn mat. Oksidativt stress kan gjøre huden trøtt og matt, men det kan også akselerere nedbrytingen av kollagen og hyaluronsyre.

AOX 10-day skin cure inneholder rikelig med antioksidanter som C-vitamin som motvirker oksidativt stress. Bruk det i 10 dager og opplev hvordan huden blir mer uthvilt og får mer glød.

Her er din hudpleierutine

Dersom du ønsker å beholde et ungdommelig utseende, finnes det ikke en enkel rutine. Behovene blir mer komplekse med alderen, og det blir også den ultimate hudpleierutinen. Med denne 3-trinns hudpleierutinen kommer du langt:

1. Bruk Liftactiv Collagen Specialist morgen og kveld. En krem som hjelper mot pigmentflekker, mangel på fylde og alle andre aldringstegn forårsaket av kollagentap.
2. Bruk Liftactiv Hyalu Mask 1-3 timer hver uke for å kompensere for hudens naturlig tap av hyaluronsyre.
3. Bruk Liftactiv AOX 10-day skin cure i ti dager på rad, når huden din trenger et ekstra boost for å få et mer uthvilt og strålende utseende.

VICHY

Våre ikoniske produkter

 • Collagen Specialist
 • Hyalu Mask
 • AOX 10 Dagers Hudpleiekur
 • Mest lest

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  ansikt

  Multimasking – når 3 er bedre enn 1

  Multimasking er på alles lepper. Men hva er det egentlig, og bør du gjøre det til en del av skjønnhetsrutinen din? Vi ser nærmere på denne nye og spennende trenden som tar utgangspunkt i hudens individuelle behov.

  les artikkelen

  go to top