OK

OK Cancel

Thank you

Close

Frigjør hudens potensial for å beholde et ungdommelig utseende!

Liftactiv Collagen Specialist. Liftactiv Hyalu Mask. Liftactiv AOX 10-day skin cure. Bruk dem sammen for å få en effektiv anti-age rutine. Les videre og finn ut hvorfor!

Liftactiv Collagen Specialist: Korrigerer aldringstegn forårsaket av kollagentap

Når kollagenproduksjonen avtar, kan det medføre til rynker og slapp hud og ansiktskonturen blir mindre definert fordi huden aldres. Den avanserte formelen i Liftactiv Collagen Specialis er effektiv på alle typer aldringstegn som huden din får, sånn som rynker, pigmentflekker, tap av spenstighet og udefinert ansiktskontur. Bruk den daglig for å få synlige resultater dag for dag, uke for uke.

Liftactiv Hyalu Mask: Kompenserer for det naturlige tapet av hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et molekyl som produseres naturlig i kroppen, og som har evnen til å tilføre huden 1000 ganger sin egen vekt i vann. Med alderen faller nivået av hyaluronsyre, men med vår nye Liftactiv Hyalu Mask kan du øke mengden med hyaluronsyre i huden din.

Formelen kombinerer lette og tunge molekyler som fungerer på forskjellige måter for å gi fukt og fyldighet til huden. De store molekylene fungerer på hudoverflaten og forsterker hudbarrieren. De lette molekylene trenger dypere inn for å gjenopprette hudens fleksibilitet og ungdommelighet.

Liftactiv AOX 10-day skin cure: Skjem deg bort med en antioksidantbehandling

En travel eller hektisk livsstil kan føre til oksidativt stress som viser seg på huden din. Det samme gjelder eksponering for UV-stråler, forurensning eller usunn mat. Oksidativt stress kan gjøre huden trøtt og matt, men det kan også akselerere nedbrytingen av kollagen og hyaluronsyre.

AOX 10-day skin cure inneholder rikelig med antioksidanter som C-vitamin som motvirker oksidativt stress. Bruk det i 10 dager og opplev hvordan huden blir mer uthvilt og får mer glød.

Her er din hudpleierutine

Dersom du ønsker å beholde et ungdommelig utseende, finnes det ikke en enkel rutine. Behovene blir mer komplekse med alderen, og det blir også den ultimate hudpleierutinen. Med denne 3-trinns hudpleierutinen kommer du langt:

1. Bruk Liftactiv Collagen Specialist morgen og kveld. En krem som hjelper mot pigmentflekker, mangel på fylde og alle andre aldringstegn forårsaket av kollagentap.
2. Bruk Liftactiv Hyalu Mask 1-3 timer hver uke for å kompensere for hudens naturlig tap av hyaluronsyre.
3. Bruk Liftactiv AOX 10-day skin cure i ti dager på rad, når huden din trenger et ekstra boost for å få et mer uthvilt og strålende utseende.

VICHY

Våre ikoniske produkter

Hyalu Mask

Hyalu Mask

( 7 kommentarer )

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

AOX 10 Dagers Hudpleiekur

( 1 kommentarer )

go to top